lauantai 28. joulukuuta 2013

Riikinkukko sulkineen

Hihhih, kyllä nyt jo heti otsikosta pompataan hyvin kauas joulusta, sitä tulee jo korvista ulos. Senpä takia lakkausten aiheeksi valitsin jotain ihan muuta. Sain testiin Born Pretty Storelta ison kasan ihania tuotteita ja sormeni ovat syyhynneet päästä niiden kimppuun jo tovin, joten tänään päästin luovuuden valloilleen. Tästä pinosta piti päästä yhteisymmärrykseen itsensä kanssa että mistä aloitetaan:

Valitsin ihanan kynsikorun, riikinkukon. Olin ehtinyt suunnitella korun varalle aika paljon erilaisia vaihtoehtoja, mutta kohtalo puuttui peliin ja katkaisin yhden kynsistäni, joten ne lyhenivät huomattavasti. Ei sillä että pituus olisi suunnitelmaan vaikuttanut niinkään, ennemmin mielialaani. Eli hermot meni, samoin kaikkosi kaikki ideat päästä ja turvauduin helpoimpaan koska vielä vierastan paljon puhuttuja ja blogeissa näkyneitä skittle/skitlette manikyyrejä. Sellaista siis olin suunnitellut, mutta toteuttamatta jäi. Paljastetaan nyt mitä sain aikaan, ja kirjoitellaan sitten lisää:Kynsillä on siis China Glazen Rare & Radiant lakka ja koristeina water decaleita ja kynsikoru. Koruhan tässä nyt on pääosassa, se on vallan ihana! Riikinkukko on melko iso, ja leveä joten kynsien tulee olla myös pinta-alaltaan isohkot ja mielellään tasaiset. Omat kynteni ovat hyvinkin kaarevat joten jouduin varovasti pihdeillä muotoilemaan ja taivuttamaan korua jotta se mallasi paremmin kynsilleni. Ja se todellakin oli vaivan arvoista, tykkään!

Born Pretty Storella on laaja valikoima edullisia nail art tuotteita ja toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset. Maksuvälineinä käy nykyään Paypalin lisäksi luottokortti. Blogini lukijoille on tarjolla alennuskoodi, jolla saat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista:
En hyödy itse lukijoideni ostoksista, vaan siitä hyötyvät edelleen lukijat itse. Kun koodia on käytetty tarpeeksi monta kertaa, BPS sponsoroi blogiini arvonnan. Ensimmäinen yhteinen arvontamme onkin nyt käynnissä, jos et ole osallistunut, voit tehdä sen >täällä<.


9 kommenttia :

 1. Siisti koru - pysyikö pitkään kynnellä?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se ainakin vielä, eilen vasta laitoin. :)

   Poista
 2. Upeat kynnet! :)
  Onko muuten miten käytännöllinen toi koru, jääkö se esim. paitaan kiinni tai hiuksiin kiinni (suihkussa)?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No kyllä se illalla hiuksiin jäi kiinni kun nukkumaan meni, laitoin hiukset yöksi sitten ranskikselle ku meni hermot... :D Että kyllä tämä koru melko tarraavainen on. ;) Itse asiassa siihenhän voisi päälle asentaa jonkun laastaritollon yöksi tai suihkuun että vähän helpottaa elämää.

   Poista
 3. Erikoinen tuo riikinkukko, mutta hieno kyllä. :)

  VastaaPoista