keskiviikko 11. joulukuuta 2013

Pieni joulukanlenterini, luukku 11

Hei, osallistuin tässä yhteen lakkauskilpailuun, jos ette vielä ehtineet lukea... Juttuhan meni niin että viimeisenä osallistumispäivänä muistin illalla myöhään että aika loppuu kohta! Koska aihe ja suunnitelma päässäni oli kovin jouluinen, päätin lakata vain vahvemmalla kädellä tuon heikomman, eli vasemman. Ehdin kuitenkin ihastua kynsiin kovin, etten raaskinut niitä ottaa heti pois, joten myös oikea käsi vaati osakseen koristelut. Siinä kohtaa päätin tehdä aiheesta kuvatuton, ihan teidän iloksenne, vaikka niitä itsekkin kovasti rakastan. Aloitetaan eilisellä kuvalla jossa näkyvillä kaikki tarvikkeet:

Tarvikkeina siis punainen ja kultainen lakka, punaista ja kultaista glitterlakkaa, vihreää glitteriä tai glitterlakkaa, punaisia strasseja, strassikynä, nail art sivellin. Kuvasta puuttuu meikkisieni, joka on aika oleellinen liukuvärjäystä tehdessä.

Aloitetaan:

Lakkaa meikkisienelle kultaista ja punaista lakkaa. Kärkeen tulevaa punaista ulommaiseksi sen verran kuinka pitkä kyntesi tippi on. Tuputa kynnelle ensimmäisellä kerroksella lakkaa reilusti, voit tarvita jopa kaksi tai useamman tasaisesti tuputettavaa kerrosta riittävään peittävyyteen. Sitten on liukuvärin vuoro, tuputtele sienellä sormensuuntaisesti pienesti ylös alas, älä kuitenkaan punaista liian ylös asti. Lopuksi liu'utat sienen tuputellen kynneltä pois, näin ohuen ohut kultainen kerros peittää punaisen värin. Vaihda meikkisieni uuteen tarvittaessa, jos värit sotkeentuvat liukuväriä tehdessä pahasti eikä erotu enään nätisti.

Seuraavaksi on glitterilakkojen vuoro. Lakkaa kultaista glitteriä kynnen vapaan kasvun rajalle asti. Punaista glitteriä lakataan kynnen tippiosaan. Tämän voit tehdä lakan omalla siveltimellä.

Sitten lisätään strassit strassikynän avulla. Voit käyttää oman mieltymyksesi tai tarvikkeiden mukaisesti myös muita apumenetelmiä. Laitoin kolme strassia joulunpunaisiksi marjoiksi joka kynnelle. Lehtiin voit käyttää irtoglitteriä, tai glitterlakkaa johon esittelen kätevän vinkin tässä. Lakkaa glitterlakka ensin meikkisienelle (juu, käytin samaa kuin liukuvärjäykseen, olen pihi). Ohuella nail art siveltimellä voit helposti sieneltä kalastaa glitterhiutaleita kynnellesi ja asetella sopiville paikoille lehdiksi. Irtoglitteriin toimii myös strassikynä loistavasti.

Lopuksi siisti kynsinauhat. Liukuvärjäyksessä kannattaa huomioida että se sotkee! Jos haluat, voit suojata kynsinauhojasi suurimmilta roiskeilta esimerkiksi teipin avulla. Laita vielä kirkasta päällilakkaa koristeiden kiinnityksen varmistamiseksi. Näillä kynsillä siis osallistuin Nails to photos blogin lakkauskilpailuun, ja voit käydä siellä äänestämässä omia suosikkejasi. Äänestäjien kesken arvotaan yllätyspalkinto. Äänestysaikaa on aina 18.12 klo 11.00 asti.

2 kommenttia :