sunnuntai 29. joulukuuta 2013

Taas glitterin poistoa

Niin mutta eihän mulla ole nyt glitterlakkojakaan... No joo, löysin 'arkistosta' tällaisen kesken jääneen testauksen joulukuulta. Ajattelin julkaista sen nyt alta pois kun en vielä raaskinut tälle päivää laittaa uusia lakkauksia kun katselen kauanko riikinkukot pysyvät kynsilläni. Tämä testi on tehty kuitenkin tässä hiljakkoin, kynsilläni oli silloin jouluiset glitterpläjäykset. Koska kynsillä oli myös strasseja, totesin näiden kynsien olevan aivan juuri sopivat tällaiseen testiin. Tässä poistomenetelmä:
Tällaisen purkin tilasin testattavaksi Fragnance Directiltä, voin suositella kauppaa lämpimästi vaikkakin toimitusajat ovat pitkät. Mutta tuotteet on sen verran edullisia että kannattanee nähdä odottamisen tuska. Eli tämä kyseinen purkki maksoi vain 1,18€. Eli siinä ei paljoa häviä vaikkei toimisikaan.


Eli purkkiin laitetaan sormi ja sitä pyöritellään reippaasti sisuksia vasten.Tällaiselta näyttää ne sisukset:


Aikansa kun sormea pyörittelee purkissa, se kyllä poistaa tehokkaasti glitterit ja minulta jopa strassit. Ainoa huono puoli omassa purkissani oli että sisus meinaa pyöriä sormen mukana, pidin sitä siis sitten hieman kiinni toisella kädellä. Mitään pysyviä kiinnityksiä en halua purkkiin tehdä koska uskoisin että tämä purkki toimii vaihtamalla silloin tällöin poistoaineen purkkiin. Testailen sitä sitten myöhemmin kun alkaa purkki olla täynnä hilettä. Katsotaan siis vielä lopuksi miten sormelle kävi:

Sormi pysyi kädessä kiinni ja glitterit jäivät purkkiin! Eikös se siis täytä silloin tehtävänsä? Minun mielestäni kyllä, olen oikein tyytyväinen purkkiini.

8 kommenttia :

 1. Mulla oli Maybellinen vastaava purnukka kokeilussa ja se oli kaikkinensa huono. Se sisus siellä tosiaan pyöri ja hyöri; joskus pysyi paikallaan, joskus ei. Ja vaikka annoin sormen lillua siellä kauan, niin ei vaan lähtenyt. Perinteinen vanutekniikka toimi paremmin ja nopeammin (vanu hetkeksi poistoaineen kanssa kynnelle ja sit pyyhkäisy). Näin ainakin omalla kohdalla ja jätin purkin omaan arvoonsa. Plus mua vähän äklötti ajatus siitä, että kaikki vanhat glitterit ja hileet ja muut sormista irronneet mönjät on siellä purkissa odottamassa seuraavaa kertaa.. Annoin purnukalle kuitenkin mahdollisuuden ja koitin sitä useamman kerran, kunnes luovuin kokonaan sen käytöstä juuri edellä mainituista syistä, ei vaan ollut tarpeeksi tehokas ja nopea. Plus haju oli aika kamala :D Onko tuossa voimakkaan hajuinen aine?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tässä on aika mieto tuoksu. Mullon sitte noita toisenlaisiakin purnukoita missä on vaan sitä vanua sisällä, niitä yleensä käytän viimeistelyyn, koska muutoin ne kyllä 'kuluvat loppuun' turhan nopeasti. Eli kun vähän jää lakkoja poiston jälkeen sormille tms. niin pyöräytän siel superlonipurkissa sitten viimeiset rippeet pois. :)

   Poista
 2. Näköjään toimii tuo puteli oikealla tavalla. :) Taidan ite kuitenkin tyytyä edelleen tavalliseen poistoaineeseen, en oikein lämpene näille purnukoille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin siis tosiaan jäi mainitsematta että tuo purkki on oikeesti tekokynsien poistoon, tai mitä ikinä tarkoittaa 'Artificial Nail Remover'... :D

   Poista
 3. En kyllä osaa sanoa mitä mieltä olen tästä... jotenkin tuntuu, että olen niin kaavoihin kangistunut, että jatkan lakkojen poistoa vanhalla menetelmällä eli vanulappuja lakanpoistoainetta :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinno, asioilla on aina puolensa ja puolensa ja veikkaan että riippuu pitkälti vireystilasta miten ja millä jaksaa glitterit poistaa. :) Uskon että folio on edelleen mun ykkönen silti, mutta tämäkään ei ole huono vaihtoehto. Ehkä tämä sopii juuri strassien ja muiden koristeiden irroitukseen hyvin.

   Poista