lauantai 7. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 7

Tänäänpä meni vähän myöhäiseksi, koska lakkasin kynnet osittain aamulla ja loppuun vasta tässä illalla. Syynä joululahjashoppailu. Ja huomiseksi täytyi kuitenkin koristella ja laittaa kynnet nätiksi kun on synttärit. Tai oikeastaan suvun kokoontuminen ruokailemaan yhteen. Sopiva kokoontumisaika vain sattuu olemaan vaarin synttäreiden aikoihin joten niitä juhlitaan ja koko suku ruokitaan. Aivan ihanaa!

Mutta kynsiin siis, idea oikeastaan lähti alunperin tuosta maata peittävästä valkoisesta kerroksesta. Ja sattumalta uudet China Glazet ovat vieläkin lipaston päällä odottamassa lipaston laatikoiden siivoamista ja pääsyä omalla paikalleen. Niinpä sieltä pomppasi esiin yksi lakka, ja siitä idea sitten jatkui. Tällaiset kynnet siis tein:


Kynsillä siis alla China Glaze Dandy Lyin' Around, leimaus Dependin 223 lakalla Bundle Monsterin laatasta BM-323. Päällä vielä China Glazen Fairy Dust.

Mielestäni kynsistä tuli varsin herttaiset ja hempeät, näillä viihdyn varmasti mukavasti taas hetken. Ideoita pursuaa päässäni paljonkin, mutta tässä joulukuussa täytyy miettiä millaiset lakkaukset sopivat paljastettaviksi joulukalenterin luukuista, ja mitkä taas sitten voivat jäädä odottamaan aikaa joulun jälkeen ja uutta vuotta. Katsellaan mitä kaikkea saadaan mahdutettua joulukalenteriin kaikkien muiden luukkujen ohessa!

10 kommenttia :

 1. Ihanan sievät. <3 Toi Fairy Dust tuo nii kivan kimalluksen päälle.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Fairy Dust on kyllä todella monikäyttöinen lakka ja sopii monien lakkausten päälle.

   Poista
 2. Nätit ja talviset. Mukavia juhlia teille!

  VastaaPoista
 3. Kauniit ja ihanan talviset! :) Oliko Dandy Lyin' Around millainen levittymään?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa se oli paksua ja vajunut ihan uutena pullossa niin paljon että käytin suorilla ohentajaa. Joten sen perusteella se oli ihan hyvä levittymään, tässä käytetty kolme kerrosta. :)

   Poista