maanantai 2. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 2

Wautsi, ollaan jo toisessa luukussa... Ei vaineskaan, kyllä tää aika loppujen lopuksi menee pian, kohta on jo joulu. Siis oikeasti ennenkuin huomaakaan. Kunhan ehdin vähän kotonakin joulua laitella enkä vain joulukalenteria!

Tämän päivän luukun takaa paljastuu eilen esitellyn essencen Happy Holidays Snowflake topperin kynsille testaus. Katsotaan kuvaa ja arvostellaan vasta sitten:
Kuten kuvasta näkyy, varsin vähän on kynsillä hileitä, eipä niitä paljon ole pullossakaan. Ja tässä kuvassa topperia on laitettu kaksi kerrosta ja valkoisia heksoja kalastamalla kalastettu pullosta että kynnet näyttävät edes joltain. Kuten lukemastasi tekstistä voi päätellä, en ole lakan ylin ystävä ja pullo saakin toimittaa joulukoristeen virkaa josta eilen kirjoittelinkin, siihen tämä sopii juuri passelisti.


Kynsillä siis alla essencen That's What I Mint! ja päällä Happy Holidays Snowflake topperi. Ihan ookoot kynnet, työläät oli lakata edes tähän kuosiin mutta näillä mennään. Nämä muistuttavat kuulemma vauvanhuoneen tapettia, kommentoi isäntä kun esittelin kynsiäni (värin vuoksi).

10 kommenttia :

 1. Harmittaa just ku monet hienot lakat saa yrittää kalastella koristeita pullosta

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niinpä, tää oli oikein kiva yksilö mutta tosiaan ihan liian vähän hilettä. Oikein kivan talvinen muuten.

   Poista
 2. Tuo lakka olisi ollut niin kaunis jos tuota glitteriä olisi enemmän! Vähän harmi ettei siitä ole siihen, mutta onneksi sillä on toinen käyttömuoto :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No nimenomaan, eli on tämä silti omistamisen arvoinen, en aio hukkaan heittää vaan todellakin pitää mielenkiintoisena joulukoristeena. :)

   Poista
 3. Ikävä sanoa mutta ei kyllä täytä odotuksia tuo topperi... ): Olisin varmaan tilannut tuon jos noita olisi vielä ollut jäljellä mutta näin jälkikäteen sanottuna onneksi ei ollut :D Olisi mennyt hermot noiden hileiden kalasteluun.

  VastaaPoista
 4. Harmi, ettei lakka toiminut kynsillä riittävän hyvin, mutta olen kyllä samaa mieltä kanssasi, että onhan tuo ihana ja uniikki joulukoriste kynsiharrastajalle. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. On se, eli ei ihan kauheasti harmita kuitenkaan. :)

   Poista
 5. Harmillista :/ Yleensä essence ei petä, mutta tämä oli kyllä pettymys :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, mutta onneksi pullolla itsellään oli koristearvoa. :)

   Poista