maanantai 16. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 16

Eilen oli siis pikkujoulut, ja joulukalenterin luukun avaaminen venähti iltaan, ja tarinaa riitti kerrottavaksi pitkälti. Silti kaikki asiat eivät eiliseen postaukseen vielä mahtuneet. Esittelemättä jäi meidän pikkujouluilijoiden kynnet, mutta kaikkien muiden kynsistä en ole vielä saanut kuvia, joten esittelen tässä nyt omani. Yllättäin siis unohdimme kokonaan yhteiskuvan. Meillähän oli siellä ohjelmanumerona lakata yhdessä kynnet. Saimme sponsorituotteita tätä varten Born Pretty Storelta.

Born Pretty Storella on laajat valikoimat nail art kynsikoristelutuotteita, hinnat ovat edulliset ja toimituskulut Suomeen ilmaiset. Maksuvälineenä käy nyt Paypalin lisäksi luottokortti. Blogini lukijoille he tarjoavat 10% alennuksen normaalihintaisista tuotteista koodilla AFBQ10. Itse en hyödy tästä toiminnasta, vaan suora hyöty tulee blogini lukijoille BPS sponsoroiman arvonnan muodossa kun koodiani on käytetty tietty määrä.

Olimme etukäteen perustaneet pienen ryhmän, jossa saimme sopia pikkujoulujen käytännön asioista, ja esimerkiksi pyytää kanssalakkaajilta jotain lakkoja lainaan. Käytin itse tätä hyödykseni, ja pääsin kokeilemaan China Glazen Ruby Pumpsia, kiitos Heidi! Tällaiset kynnet tein:Kynsillä siis China Glazen White On White ja Ruby Pumps. Koristeina hexagon glitteriä, kynsikoru, water decaleja ja keskisormessa vielä essencen Happy Holidays 03 Light up the tree! hopeaglitterlakkaa. Suokaa anteeksi kynsinauhat ja sotkut, aika ihan tosissaan meinasi loppua kesken ja iski jo paniikki. Saimme lisäksi vielä sivellinsetin, ja tarroja joita päätyi muiden lakkailijoiden kynsille.

Kynsistä tuli aivan ihanan jouluiset, ja todella tykästyin Ruby Pumpsiin. Valkoinen creme ja punainen hilelakkakaan ei ollut hullumpi yhdistelmä, vaikka minulle on ollut kauhistus käyttää erivärisiä aksentti (indeksi.... :D ) kynsiä. Hieman pohdimme tonttulakkien kestoa, mutta itselläni vielä seuraavana iltana oli lakki kynnellä. Lakit oli omille kynsilleni juuri sopivan mallisia.

8 kommenttia :

 1. Itellä ei myöskään ole vielä rudy pumpsia. Ehkä ensijouluksi sitten.. ;)
  Tuo tonttulakki on kyllä hauska! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tykkäsin. :) Nyt otin justiinsa pois, putsasin huolellisesti ja aion käyttää uudelleen. :) P.S. Sain tilattuu honeycatsolta tonttulakkipäiset kisudecalit.

   Poista
 2. Ihanat kynnet! Mulla kesti toi lakki jopa koko asunnon siivoamisenki :D Eilen ilalla sitten mietin, että kuinka kovaa se on kiinni ja jotenki kun koitin niin se irtosi :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Mulla oli hieman vaikeuksia saada lopulta lakkia irti kun sen eilen illalla otin pois.

   Poista