keskiviikko 4. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 4

Tänään onkin vähän erilainen postaus. Tai noh, blogissani ei lainkaan uusi mutta joulukalenteriin vähän erilainen. Minua on lahjottu, ja esittelen lahjani tässä luukussa. Myöhemmin esittelen kokeilemani tuotteet. Ja hyödyn tästä itse vain näiden testattavien tuotteiden verran. Blogini lukijat voivat käyttää alennuskoodiani Born Pretty Storelle, sillä saa normaalihintaisista tuotteista 10% alennuksen. Toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset. Kun koodiani on hyödynnetty kymmenen kertaa, Born Pretty Store sponsoroi arvonnan blogiini josta hyödytte suoraan te, lukijat. Tällä hetkellä sitä on käytetty yhdeksän kertaa, joten kerran vielä niin päästään arpomaan!

Mutta siis tässä on kuva tuotteista joita valitsin testattavaksi, olin todella mielissäni näistä, ja kaikkien kokeilua odotan suurella mielenkiinnolla! Tässä siis tuotteet:

Water decaleita, päässäni on jo visio kynsien toteutuksesta kun näitä pääsen koittamaan. Leimauslaatta, aivan ihania herttaisia ruusuja lähes koko laatta pullollaan. Helminauhaa, tietenkin vaalenapunaista. Ja riikinkukko koristeet, jalokivet kynsille.

Tässä vielä alekoodini, normaalihintaisille tuotteille:

6 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. On todella, olen harvinaisen innoissani näistä ja visioita on jo millaisia kynsiä teen. :)

   Poista
 2. Voi kun olisin muistanut, tilasin maanantaina tuolta. :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noo, kyl se siit joskus täyttyy. :) On kyllä niin hurja kauppa et sieltä voisi tilata koko ajan kaikkee uutta, kun ei oo toimituskulujakaan. Tosin miinusta sitten on toimitusaika, se on aika pitkä.

   Poista
 3. Riikinkukot näyttävät kivoilta, teepä hienot kynnet!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Yritän ainakin, lakka ja leimalaattakin on valittu niille kaveriksi. :)

   Poista