tiistai 3. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 3

Tänään mennään joulukalenterin kolmanteen luukkuun ja jatkamme samalla sarjalla kuin kaksi aikaisempaa, eli edelleen essencen Happy Holidays kokoelmalla. Esittelen seuraavaksi tilaamani lakat, hassut ohkaiset tuplapullot, aika mielenkiintoisia. Mielestoni puteli oli kovin vaikea avata, mutta se nyt tietysti voi johtua vain onnettomista käsistäni. Tässäpä kuva pulloista:
Lakat ovat hyvin jouluisen värisiä, ja herätti mielenkiintoni jo erikoisella pullolla. Kuvassa siis seuraavat lakat, 01 Joy To The World!, 02 Run, Run Rudolph!, 03 Light Up The Tree!, 04 Sugar Plum Fairy. Näitä en alkanut lakkailla kynsille esittelyn merkeissä koska pullot on kuitenkin pienempiä kuin normaali essencet, puolikkaassa on lakkaa 4ml, eli yhteensä saman verran kuin normi essenceissä. Tässä lakat on laitettu esittelyn vuoksi kiekolle, ja minähän en pidä tästä esittelytyylistä lainkaan. Mutta ehkä se sallittakoon nyt tässä, lakat kuitenkin olen ostanut ihan itse.


Kuvassa on kiekolle lakattu ensin yksivärinen creme lakka, seuraavaksi saman pullon glitter, ja kolmanneksi molemmat päällekkäin. Ja joka pullo suoraan peräkkäin. Kyllä tästä vähän kuvaa saa, mutta näyttävämpi esittelyhän olisi ollut kynsillä, harmi, sitä ei nyt tässä vaiheessa ainakaan tule. Ehkä teen vielä näistä swatchit jossain vaiheessa, se jääköön nähtäväksi. Kiekolla lakattaessa lakat käyttäytyivät kuten muutkin essencet, eli erittäin mallikkaasti. Voin sanoa että tämä oli hyvä ostos, täydellinen setti joululakkauksiin.

P.S Näitä glittereitä ei todellakaan tarvinnut kalastella pullosta, ihan päinvastoin, glitteriä oli runsaasti ja helposti sai nätin näyttävän kerroksen.

13 kommenttia :

 1. Aika kivoja. :) Itse tykkään eniten noista glittereistä. Enkä muista koskaan nähneeni pinkkiälakkaglitteriä! :o

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, nää oli oikein hauskoja. Värit on vissiin vähän vääristyneet, pinkkii ei nyt ollut mukana, vaan punaista ja lilaa. :/

   Poista
  2. Aijaa! :-D Tuo viimeinen näyttää minun koneella pinkille. Noh ei voi mitään, odottelen sitten sitä pinkkiäglitterilakkaa vielä...

   Poista
 2. Vastaukset
  1. Joo, mäkin tykkäsin oikein kivasta valikoimasta. :)

   Poista
 3. Oo, mä haluan tuon vihreän!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Miten mä saatoin tuon arvata! :D

   Poista
  2. Niin, miten kummassa! :D Mutta tuo glitteri siihen on ihan sika hieno..

   Poista
  3. Nooh, jos mä vaikka otan tuon lakan mukaan ku on seuraava rekkujen askarteluilta vaikka. :) Pääset ainakin koittaan sitä, halutessasi.

   Poista
 4. Oi, aivan ihania ! =) Harmi kun ovat niin pienessä pulloissa.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :) En tosiaan aatellut itse pullokokoa etukäteen ollenkaan, että onhan tuos saman verran kuin normi essencessä yhteensä sitten ku molemmat pullot otetaan lukuun, mutta väriä kohden tuo 4ml on kyllä tosi vähän.

   Poista
 5. Oi, onpas kivoja. :) Harmi tosiaan, että on niin pieniä. Noista ei kovin montaa kertaa kyllä iloa oo.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. Täytynee varastoida toiset kappaleet näitä. :)

   Poista