torstai 19. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 19

Tänään en esittelekkään kynsiä. Tänään on jaettu vähän erilaista jouluiloa. Eikä kynsiin liittyvää, vaan toiseen rakkaaseen kohteeseeni, kissoihin ja vapaaehtoistyöhön Rekku Rescuelle. Omalta osaltani olin tänään auttamassa pienimuotoisesti tuomaan jouluiloa yhteen perheeseen. Rekku Rescue avustaa myös yksityisiä ihmisiä jos siihen on erittäin pätevä syy, ja yksi tällainen hakemus laitettiin erään nuoren miehen kissan kastrointia varten. Hakemus hyväksyttiin, ja kuljetin Muskan eläinlääkäriin ja palautin leikkauksen jälkeen kotiinsa. Tässä kuva Muskasta ennen ja jälkeen:


Alemmassa kuvassa Muska on nukutettuna ja peitelty lämpimästi kotimatkaa varten. Kotona Muskan isäntä vahti itse kissan heräämisen ja sainkin kuulumisia kun Muska alkoi heräillä ja hoiperrella. Muskan kaverilla ehti tuona lyhyenä aikana jo tulla kova ikävä ja hän olikin reippaana vastassa ja pesemässä kaveriaan.

Vein vielä pienen joulumuistamisen kissapojille:

Voin kertoa että antamisen ilo on suurempi kuin lahjan rahallinen arvo. Kissojen omistajalle tuli hyvä mieli, niinkuin minullekkin kun tiesin että lahjaa arvostettiin ja siitä sydämellisesti kiitettiin.

Jos haluat auttaa, tässä on linkki josta voit katsoa löytyykö juuri sinulle sopivaa auttamismuotoa: http://www.rekkurescue.com/voit_auttaa.php

Kiitos avustasi!

10 kommenttia :

 1. Teet tärkeää työtä,Onneksia sinunlaisiasi ihmisiä vielä on tässä maailmassa :) Joulun iloa sinulle!

  VastaaPoista
 2. Voi Muskaa. Toinen on ihan pöllyssä alemmassa kuvassa. <3

  Mutta kyllä kastraattipojat on parhautta! <3

  T:Kahden pallittoman palvelija

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyllä kissat lemmikkinä paremmin soveltuu asumaan kastroituina, ei se kollin pissakaan haise sitten niin kauhean pahalle. :)

   Poista
 3. Oot ollut taas hyvällä asialla =)

  VastaaPoista
 4. Teet kyllä tärkeää työtä! :) ♥

  VastaaPoista