sunnuntai 15. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 15

Tänään oli vallan mahtava päivä, kynsihörhöjen pikkujoulut! Alunperin meidän pikkujoulujen piti olla 1.12 mutta postin lakkoillessa oli suurin osa sponssituotteista matkalla ja jouduimme siirtämään tapaamistamme, peräti kahdella viikolla eteenpäin kuin muuta sopivaa yhteistä aikaa ei siinä välillä ollut. Mutta tänään vihdoin oli se kauan odotettu päivä!

Kokoonnuimme kuuden hengen porukalla Kaisalle Kynsisirkukseen.
Mukana siis minun lisäkseni oli
Maarit jonka sivun löydät Facebookista, eli Maaritin Kynsihöpinät.
Fani, joka pitää blogia Fani`s nails and life,
Heidi, blogista Rakkauspapaija & Syvänmerenkala, ja
Petra, blogista Kynnen verran.
Halusimme pitää vähän pienemmät pippalot jotta ehtii tutustua kaikkiin ja jutella rauhassa kaikkien kanssa, tämä oli oikein sopiva porukka.

Aloitimme pikkujoulut keittiön pöydän äärestä, joka notkui herkkuja joita kukin oli osaltaan nyyttäriperiaatteella hommannut. Voin kertoa että vatsaan ei kyllä jäänyt yhtään tyhjää kolosta, kun kaikkia herkkuja piti maistella, vieläpä useammin kuin kerran koska tarjottavat olivat niin suussa sulavia. Tässä pöytä vielä ennen kuin ehdimme sen kimppuun:


Jo alussa mainitsin että sponssituotteemme jäivät postin matkaan vähän turhan pitkäksi ajaksi, mutta tänään kaikki oli valmiina. Fani sai tuotteet kotiinsa, jossa aviopuoliso Viljami ne ystävällisesti lajitteli ja pakkasi meille kauniisti sellofaaniin, nehän ei tietty kauaa siinä päällä pysynyt kun saimme lahjat käsiimme... Mutta nätit paketit on!
Mira ja MaaritMeillä oli sponsoreina  
MiMax,  josta kaikki sai uudet Revlon kynsilakat
Adenina,  jaettavaksi yksi lakka, korutarvikkeita, leimalaattoja ja kaikille alekoodit
CosMerya,  laittoi kaikille rasvanäytteet, esitteet ja viilat
Face Helsinki, lähetti arvontaan käsirasvaa ja aluslakkaa
Consult Lady, antoi China Glaze magneettilakat, magneetit, viilat ja esitteet jokaiselle ja lisäksi arvottavaksi kaksi palkintoa
LivBox, sponssasi arvottavaksi kolmen kuukauden LivBox tilauksen
NailCity, lahjoitti kaikille mini Zoya lakat ja esitteet
Lush, lähetti arvottavaksi tuotepaketin
Miss Lis, antoi jokaisella kaksi mini Orly lakkaa
Kynsikauppa.com  laittoi jokaiselle Nfu Oh kynsilakat ja Coral kynsilakat
Born Pretty Store  antoi jokaiselle hololakat, ja käyttöömme koristelupaketin
Cloetta, lähetti meille tarjolle ison kasan nameja ja purukumia, tässä on mukana myös uusi yhteistyökuvia meidän ja heidän kesken josta kuulette sitten myöhemmin lisää kun se tulee ajankohtaiseksi. Ja kyllä, haluan pitää kaikkia jännityksessä, tämä on ihan huippujuttu!Saimme tuotteita keskenämme jaettavaksi (tai siis Viljami jakoi ne tasapuolisesti etukäteen ketään suosimatta) ja tuotteita arvottavaksi. Arvontapalkintoja tuli sopivasti kuusi, ja päätimme että jokainen meistä on voittaja ja kaikki saivat yhdet niistä. Ne toki arvottiin meidän kesken. Minun kohdalleni osui kolmen kuukauden LivBoxit ja olin enemmän kuin onnellinen! Nytpa alan kisaamaan kaikkien muiden bloggaajien kanssa kuka saa boksinsa ensimmäisenä postiluukusta ja ehtii postata sen blogiinsa... :D Ei vaineskaan, en osallistu siihen kilpailuun.

Kiitos sponsoreille!


Kun oli syöty ja lahjukset avattu, olikin sopiva väli siirtyä kirppistelyyn, jos vaikka löytyisi jotain sopivaa uutta itselle seuraavaan ohjelmanumeroon. Kirppislaatikoita oli Kaisan sohvalla muutamia, ja niitä innolla tutkittiin ja tongittiin ja jatkettiin vielä lattialla.
Fani


Kaisa ja Heidi


Kaisa, Mira ja Maarit

Seuraavaksi oli sitten vuorossa kynsienlakkaus! Olimme etukäteen sopineet että pikkujouluihin tullaan nakuna, kuinkas moni sitä noudattikaan... Ei ainakaan allekirjoittanut, ja se sitten huomattiinkin kun alkoi aika loppua kesken kun lakkailun makuun oikein kunnolla päästiin. Kylläpä keittiönpöytä notkui neitokaisten lakkojen painosta, ja kaikista ihanista koristeista! Pikkujoulujamme sponsoroi Born Pretty Store, joka lahjoitti meille tätä ohjelmanumeroa varten tuotteita käyttöömme (jotka valitsin), ja kyllä niitä käytettiinkin.
Hexagon glitter purkkeja,  sivellinsetin, kynsitarroja, water decaleja ja ihania kynsikoruja, viimeisen päälle jouluteemaan sopivia. Tässä vielä linkki saamiimme pikkujoululahja lakkoihin, tässä.

Tällaista siivoa saa kynsihörhölauma aikaiseksi:


Fani ja Petra


Heidi, Mira ja Maarit


Tässä olisi kaikki tältä päivältä! Jatkoa seuraa vielä, ainakin omat kynteni, jos en onnistu jälkikäteen saamaan muiden pikkujouluilijoiden kynsistä näin jälkikäteen kuvia kun itse en ehtinyt niitä kuvata. Kuten tuolla aiemmin mainitsin että lopussa meinasi aika loppua kesken. Oli meillä vaan lystiä, ja oli ihana tavata! Näitä pikkutapaamisia lisää, vaikka joka viikonloppu minun puolestani! :)

12 kommenttia :

 1. Oi, ihanan kuuloset bileet! :3 Ens kerralla minä mukaan, joo joo JOO! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Ja oikein ihanat olikin! :) Täytyy sopia seuraavaa tapaamista ajoissa ja katsella päivää joka sopii kaikille.

   Poista
 2. Kynsihöntsäilyt on parhautta <3

  VastaaPoista
 3. Teillä oli paljon kivaa ohjelmaa ja hyvät tarjottavatkin näytti olevan! :)

  VastaaPoista
 4. Sieltä puuttu muutama sponsori, mutta laitan ne tuonne sivuille niin pystyt lisämään ne sitten tähän :) Oli oikeen onnistunut ja mahti päivä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hahhah, ylläri että jotain unohtui! :D Oli oikein hyvä päivä, ja kiva kun säkin vihdoin pääsit mukaan! :)

   Poista
 5. Mahtavalta kuulosti teidänki pikkujoulut

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Olihan ne kyllä. :) Oikein ihana päivä!

   Poista