keskiviikko 1. tammikuuta 2014

Hiekkaruusut

Oikein ihanaa uutta vuotta kaikille! Vuosihan vaihtui tuossa juuri ja nyt aloitellaan taas uutta ihan alusta. Alunperin tänään piti aloittaa toisen yhteistyökumppanini Blippon kanssa arvonta, mutta Rafflecopter ei suostunut yhteistyöhön joten sitä täytyy nyt lykätä. Vuodenvaihtumisen kunniaksi lakkasin kynsiä mutta koska minulla oli bad nail day, laitoin heti vuoden ensimmäisenä päivänä lakaten uudelleen ja voin kertoa että nyt olen tulokseen todella tyytyväinen.


Laatan QA55 valitsin itse testattavaksi Born Pretty Storen laajasta nail art valikoimasta.

Kynsillä on OPIn Magazine Cover Mouse ja It's Frosty Outside. Leimat ovat siis laatasta QA55 ja leimalakkoina Konadin punainen ja Dependin 223 leimaukseen täydellisesti soveltuva lakka.

Itse olen kynsiini nyt todella tyytyväinen, vaikka hiekan päälle ei alunperin suunnittelemani tuplaleimaus onnistunut. Mutta sehän ei ottanut onnistuakseen eilenkään, joten eiköhän anneta sen tekniikan vielä odottaa itseään.

Born Pretty Storeen lukijoilleni on tarjottu alennuskoodi. Saat 10% alennusta normaalihintaisista tuotteista koodilla AFBQ10. Toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset, maksuvälineinä käy Paypal ja luottokortti. En hyödy itse ostoksistanne, vaan kaikki hyöty tulee takaisin lukijoilleni. Kun koodiani on käytetty tarpeeksi monta kertaa, Born Pretty Store tarjoaa lukijoilleni arvontaa.


22 kommenttia :

 1. Onpas näissä kivat koristelut :) Tuo punainen Opi on kyllä herkullisen värinen! :p

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Eka itse ostamani hiekka. ;)

   Poista
 2. hiekkoja, hiekkoja... ;) Upeat kynnet!

  VastaaPoista
 3. Hiekkalakkaa sun kynsillä ilman mutinoita!? Uusi vuosi, uudet kujeet ;)
  Sävyt sopii hyvin yhteen.
  En olekaan itse kokeillut hiekalle leimaamista vielä ollenkaan, hmmmm...!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. ;) Oikeastaan tää leimaus ja teippikoristelut hiekkalakoilla sai mut sitten koittamaan niitä voittamiani hiekkalakkoja. Tai siis teippeilyä kokeilin ja feilasin, pitää harjoitella. ;)

   Poista
 4. Ihanat kynnet.

  Oikein mukavaa uutta vuotta.

  VastaaPoista
 5. Nää on niin mun mieleen! Tykkään älyttömän paljon! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että tykkäät, pidän itekkin: :)

   Poista
 6. Onpas ihanat koristelut. :) Kaikki sopii niin hyvin yhteen.

  VastaaPoista
 7. Vastaukset
  1. Tokat jos tarkkoja ollaan. ;) Kun voitin sen MiMaxin kuvakisan sain kuusi hiekkaa ja koitin sillon ekan kerran niitä heti. :)

   Poista