lauantai 14. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 14

Eilen piti olla epäonnenpäivä, ja oikeastaan vähän olikin. Mutta tilanne korjaantui erittäin yllättävällä tavalla jonka halusin jakaa teille täällä blogini joulukalenterissa. Laitetaan ensin se nurja homma, ja vaihdetaan sitten aihetta. Kuva kertoo enemmän kui tuhat sanaa:
Istuin kaikessa rauhassa tietokonepöydän äärellä (jossa myös lakkaan kynnet) ja vierestäni kuului poks, hetken ihmeteltyäni vasta löysin syyn ääneen. Seche Vite pikakuivattaja jonka olin edellisenä päivänä täyttänyt, raksahti ihan itsekseen rikki. Pulloa olen täyttänyt ja käyttänyt jo paljon, eli nyt on sitten aika ostaa uusi pikkupullo jonne saan taas jatkossa täyttää ihmeainetta isosta täyttöpullostani. Mutta vaihdetaan aihetta.

Posti on edelleen minulle melkeinpä päivän kohokohta, että mitä kaikkea ihanuuksia sieltä eBayn ihmeellisestä maailmasta saapuu. Ja nyt odottelen myös muutamia arvontavoittoja ja kirppisostoksia ja ulkomaan lakkatilauksia joten jalka kipittää nopsaan joka aamu postilaatikolle. Eilen sieltä löytyikin jotain odottamatonta. Paketti, ja lähettäjänä nimi jota en tunnistanut. Availin pakettia ja olin vielä enemmän yllättynyt, hyvä etten pyörtynyt! Sitten epäusko iski ja oli pakko alkaa selvittämään keneltä kirje on, ja keksinkin sen. Esittelen ensin sen paketin:


Kortissa poseeraa Piki ja Emppu. Paketti sisälsi kaksi kynsilakkaa ja kaksi kissanlelua ja sitten alkoi jo vähän raksuttaa. Paketin lähetti yksi Miraclen kynsistudion asiakas Lemmikkimessuilta! Tapasin messuilla Kaisun, joka on blogini lukija ja täältäpä löysi tiedon minun olevan kynsistudioni kanssa Lemmikkimessuilla ja tuli sinne lakattavaksi. Kävimme yhdessä myös Kaisun ja eekun kanssa pienellä shoppailukierroksella lakkakojulla. Sittemmin sain Kaisulta vielä meiliä ja kuvan tuunatuista kynsistä jotka hänelle lakkasin:


Silloin myös annoin osoitteeni jonka olin jo täysin unohtanut. Olin saamastani paketista todella otettu, tätäkin kautta ISO KIITOS Kaisulle! Sain itselleni loppupäiväksi todella hyvän mielen ja hymyn joka ulottui korviin asti (okei, tätäkin kirjoittaesa on edelleen tosi hyvä mieli). Hyvää mieltä siis Kaisun sanoin:
"Hyvän mielen jakaminen on tarttuvaa ja siksikin luen mielelläni blogiasi. Siinä on muutakin sisältöä kuin uutuustuotteiden ihkutusta. Myös Rekuille tekemäsi vapaaehtoistyö on arvokasta ja sekin tuo oman lisukkeensa kaikkeen ja kertoo tekijästään paljon! :)"


Joko hehkutin tarpeeksi? No en! Ne kynsilakat! Voi ihanuutta, OPIn I Snow You Love Me, jonka olin suunnitellut lisääväni Wishlistilleni mutten ole vielä ehtinyt. Ja nyt ei tarvitsekkaan, joku luki ajatuksiani. Sitten toinen lakka on ihana uusi tuttavuus merkiltä Seche, Debutant. Lakat sopivat jo pulloissaan nätisti vierekkäin joten päätin antaa mielihalulleni vallan lakata näillä lakoilla ihan heti, ja tässä esittelenkin kynnet seuraavaksi:





















Eli kynsilläni lakat Seche Debutant ja OPI I Snow You Love Me. Kynsistä tuli erittäin hempeät, edellisten glitteriövereiden (näkyy myös postauksen ensimmäisessä kuvassa) jälkeen, ja tykästyin näihin jälleen. Vähän polka dot meininkiä. I Snow You Love Me käyttäytyi hienosti, glitteriä ei todellakaan tarvinnut pullosta kalastella koska sitä oli runsaasti ja ne sai aseteltua kynsille helposti pullon omalla sudilla.

Mitäs vielä? No ei, en ole unohtanut, kaksi arvontaa on päättynyt ja nyt on aika julkaista voittajat! Laitan voittajille sähköpostia, joihin odotan saavani vastauksen ensi viikon aikana tai arvon vielä ennen joulua uudet voittajat. Ensimmäiseksi arvottiin minilakkasetti, ja voittajanumero on:
Kuudennen kommentin arvontaan oli kirjoittanut...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Ruusuiset Kynnet!
Onnea voitosta!




Eilinen päiväarvonta päättyi myös, ja arvoin samalla tarrasetille voittajan. Voittajanumero on:
Kolmannen kommentin arvontaan oli kirjoittanut...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
...
Heidi | Something Can Go Wrong!
Onnea voitosta!

8 kommenttia :

  1. Ihanan ylläripaketin olet saanut.Okei kiva tietää nyt kuka meidän seurassa oli shoppailemassa ku en kehdannu kysyä messuilla :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on aivan ihana paketti, hymy korvissa vieläkin nytkun katselen lakattuja kynsiäni. :)

      Poista
  2. Olipa ihana yllätys tällä kertaa myös mulle! Hymy tuli täälläkin korviin :)

    VastaaPoista
  3. Voi kuinka ihanaa ja Kaisun kissatkin on tosi söpöt tossa kuvassa :) Terkut Kaisulle multakin!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. :) Sua en ehtinytkään messuilla sitten tulla moikkaamaan ollenkaan, viikonlopun aikana oli yksi tunnin tauko ja piti tosiaan käydä vähän lakkoja tiiraamassa. :)

      Poista
    2. Sama vika :) Hölötin lähes kokoajan siellä Elman puolella ihmisille ja omaa aikaa riitti yhden sämpylän syömisen verran. Ja kun suunnitelmissa oli niin jopa ehkä lakkauuttaa sulla kynnetkin ja kaikkea..Seuraavalla kerralla sitte!

      Poista
    3. Jep. :) Ootko PetExpoon tulossa, rekut on siellä seuraavan kerran ja vissiin minäkin.

      Poista