tiistai 17. joulukuuta 2013

Pieni joulukalenterini, luukku 17

Joulukorttien viimeinen lähetyspäivä oli ja meni, ja nyt niitä on alkanut tipahdella jo postilaatikkoon. Postilaatikkoon tipahti kyllä jotain muutakin, ja on kaksi juttua ylitse muiden jotka haluan jakaa teille koska varmasti ymmärrätte kuinka hyvä mieli näistä tulee.
Jaa, vai kynsilakkoja.... Mutta ei mitä tahansa kynsilakkoja, vaan ensimmäiset Color Clubini! No mutta mitäs ihmeellistä siinä sitten on? No se että minulla oli hyvä tuuri, ja tämä on arvontavoitto! Olen tosi onnellinen tästä voitosta ja uusista tuttavuuksista. Voitin Forbidden Nailss blogin arvonnan. Eilen illalla lakat on tikutettu, ja yksi näistä pääsee tänään heti kynsille, arvaatko mikä? Tästä ei valitettavasti voita mitään vaikka arvaisitkin. ;)


Sitten postilaatikkoon tipahti ehkä maailman söpöin joulukortti, eikös? CupCakez blogin Sara jakoi joulukortteja bogissaan ja valitettavasti myöhästyin, mutta ihana Sara lupasi minulle yhden ylimääräisen kortin, ja siinä se on! Kera jouluisten water decalien, pääsevät vielä varmasti käyttöön, suurkiitokset Sara!

Välillä pienestäkin asiasta tulee niin hyvä mieli ja sellaista tunnetta on kiva jakaa. Jopa pieni hymy voi saada toisen päivään oikeasti suuren muutoksen ja hyvän mielen, ehkä niin harmaan arjen keskelle. Muistetaanhan siis hymyillä? Tänään minä ainakin hymyilen, suupielet korvissa taas mennään hetki näiden ylläreiden voimalla.

8 kommenttia :

  1. Onnea voitosta ja ihana kortti tuli sullekkin saralta.Sain myös omani täytyy kuvata se blogiin ku ehtii =)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. Olin niin otettu söpöstä vaaleanpunaisesta kustomoidusta kortista! <3

      Poista
  2. Mäkin sain kortin, oli kyllä ihana! Noi Saran cupcaket on kyllä ylisöpöjä <3
    Ja kiva palkinto :)

    VastaaPoista
  3. Onnea voitosta ja ihanaa, että laitoit kortin tänne näkyville ^__^ ♡

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. Kyllä mun oli pakko kortti näytille laittaa kun olin niin otettu sen saadessani, kiitos vielä Sara! <3 :)

      Poista
  4. Toi voitto palkinto oli kyllä ihana! Odotan innolla sun mielipiteitä Cc:n lakoista :) Mäkin sain eilen kortin saralta <3 Ihana fiilis <3

    VastaaPoista