maanantai 27. tammikuuta 2014

flormar/Kone Helsinki Wet Look osa 1

Esittelyssä tietokoneen kansioista löytyneet swatchit flormar/Kone Helsingin Wet Look kynsilakoista. Ostin ensin Suomesta saatavat viisi pulloa lähi Tarjoustalosta. Myöhemmin tilasin samaan sarjaan numerot WL06-WL10 beautycosmeticsilta. Tässäpä esimmäinen osa lakoista.
 
WL01

WL02

WL03

WL 04

WL05


Lakat käyttäytyivät hyvin, kynsillä on jokaista lakkaa kaksi kerrosta. Värisävyt on oikein kauniit ja hempeät. Itse tykkään myös näistä edullisimmista vaihtoehdoista, mielestäni flormar/Kone Helsinki on ollut varsin laadukas hintaansa nähden. Varsinkin nämä Wet Lookit ovat kaikki oikein kelpo yksilöitä. Voin suositella näitä muillekkin, ja juuri nyt tällä hetkellä ainakin meidän Tarjoustalossa lakat ovat myynnissä normaalihinnalla eli 1,99€ pullo. Sitä ennen oli tarjous 3€/2pll ja sitä ennen pitkään vitosella kolme. Tämän tarjouksen toivoisin tulevan takaisin, koska se on jo todella hyvä hinta.

6 kommenttia :

 1. Itse oon kans tykännyt näistä Wet Lookeista tosi paljon. Edullisia ja tarpeeksi laadukkaita. Näitä saisivat tehdä lisää. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :) Viisi tähän sarjaan kuuluu vielä mutta ne on kovin tummia. Eivätkä ole tulossa Suomeen myyntiin.

   Poista
 2. Oi, onpas tuo sininen kaunis! Höh, mulla on ollut mielikuva, että noi ois hieman hankalia.. Voiskin pyörähtää Tokmannilla.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kyl nää Wet Lookit on olleet tosi hyviä ja helppoja ja hyvinpeittäviä. :)

   Poista
 3. Nää wet lookit on kyllä ihania, tykkään tosta leveästä sudista myös niin paljon. Komppaan Belegweniä, värejä voisivat tehdä lisää.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu tällasii vaaleampia creme sävyjä saisi tulla kyllä lisää. :) Esimerkiksi vaaleanpunainenhan puuttuu, WL06 on kirkas pinkki. Voin muuten kertoa tässä vaiheessa että nuo seuraavat viisi lakkaa ovatkin ihan eri luokaa kun nämä ensimmäiset. Ei niin hyviä.

   Poista