perjantai 24. tammikuuta 2014

Teemaviikko, päivä 5

Vähiin käy ennenkuin loppuu, yllättävän paljon tähän lyhyeen viikkoon on mahtunut mutkia matkaan eikä tämäkään päivä ollut poikkeus. Pääsin lakkaamaan kynsiä vasta tässä illalla, mutta nytpä se olikin ihanan rentouttavaa ja pienestä vastustuksesta huolimatta jälki on oikein omaan mieleen. Saatoin ehkä rakastua. Tässäpä tämän päiväiset kynnet:Kynsillä on vapaasti maalattu raitoja lakkapullon omalla sudilla Gina Tricotin 47 Lilac Me ja 04 Azalea Pink. Nail art siveltimellä käsinmaalattu Irvi kissan suu keskisormessa. Nimettömässä uusi rakkaus, samettipulveri. Pulveri on laitettu raita kerrallaan Seche Viten päälle viuhkasiveltimen avulla.

Voi kuinka tuo samettipulveri onkaan ihana, niin pehmeä ja siitä ei sitten millään voi pitää näppejään erossa. Saa nähdä paljonko samettia on kynnellä jäljellä vielä aamulla. En muutoinkan tiedä kuinka hyvin tämä kestää, mutta nyt päästään testaamaan ainakin vähän kestoa. Miten mahtaa käydä käsiä pestessä. Miksi ihmeessä olen näin kovin kauan säilönyt noita pulvereita vaan kynsikoristevarastossa... Ihanaa ainetta, tykkään tosi kovasti.

EDIT:
Alle vuorokausi lakkauksesta, samettipulverit ovat jo kovin kuluneet ja suttuisen näköiset, niitä kun ei voi päällilakalla varjella. Silti tykkäsin niistä niin kauan kuin ne kesti:

15 kommenttia :

  1. Aivan ihanat ^_^ Varsinkin toi nimetön on söpsö!

    VastaaPoista
  2. makee irvikissa! Mulla säily pulveri joskus käsienpesut ja suihkut, toivottavasti sullakin säilyy!

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitti. :) Aamulla oli kaikki vielä tallella, en ollu unissani ainaka hypistelly kaikkia pois ja ekan käsipesun kesti. Hassua ku se sametti kastuu! :D

      Poista
  3. Täysin tunnistettavissa tämä katti :3 Pulverit on kyllä kivoja hiplauksen kohteita kynnellä. :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hyvä. :) Ihastuin tähän samettipulveriin ihan totaalisesti, varmasti tulee näkymään useammin kynsilläni nyt ku eka kerta ollu ja menny. :)

      Poista
  4. Wau! Rakastan irvi kissaa ylikaiken ja nää kynnet on niin ihanat!:)

    VastaaPoista
  5. Hienot ja hauskat!! :)

    VastaaPoista