keskiviikko 8. tammikuuta 2014

Sitä sun tätä

Tässä on mennyt nyt vähän postaukset ja ajatukset sekaisin ja tämä postaus vasta sekava onkin. Päässäni on ihan liikaa ideoita mutta päivät eivät riitä toteuttaakseni kaikkea. Niinpä sitten puretaan näitä ideoita vähän kerrallaan. Aloitan yhdellä kuvalla joka on jäänyt kun en ole mielestäni voinut sitä sekoittaa mihinkään lakkausten esittely postaukseen.

Voitin tällaisen jättipaketin kaikkea kivaa jo lolakuun lopussa Forbidden Nails blogin arvonnasta. Sain sen vihdoin kuvattua ja tavaratkin olen jo suurinpiirtein järjestänyt omille paikoilleen.

Omista paikoista puheen ollen, olen yrittänyt järjestellä ja etsiä lisää tilaa alati kasvavalle harrastukselleni. En omista tarumaineista Helmeriä, mutta toivoisin omistavani. Jotenkin vain tuntuu että sekin raha on sitten pois kynsilakoista... Ehkä se vielä jonain päivänä asuu meilläkin.

Asiasta seuraavaan, piti tekemäni oma postaus näpsäköistä ideoista joita löysin netistä, tarkemmin sanottuna linkin löysin Facebookista ja käytännöllisiä vinkkejä löytyi kynsiharrastajille. Nappasin kuvakaappauksella sieltä kuvat, jokaisessa näkyy niiden alkuperäinen lähde. Ihan ykkösvinkki ensimmäisenä, älä katko turhaan kynsiäsi, tätä puuhaa olen itse aina vihannut:


Tämä konsti oli myös kovin mieleeni, vaikkei minulla paljoa avaimia ole, joten tunnistan ne toisistaan kuitenkin. Mutta miksipä ei, saisi mieleisen väriset avaimet kuitenkin itselleen.Ja pikkuisia siivousvinkkejä vielä loppuun, todella näppärää. Ensimmäinen koskettaa minua kovasti koska työpöytäni ja lakkauspöytäni ovat yksi ja sama asia. Näppikseltä voi siis löytyä ajoittain niittejä ja strasseja ja ja ja... Alemmassa kuvassa taas helpostusta jos tai kun koristepurkki putoaa ja leviää lattialle. Saat ne helposti vielä talteen.


Miksiköhän se rouva on nyt sitten niin kovin sekaisin, noh, tässä on ollut ja vielä tulee olemaan kaikkea hektistä. Joten älkää välittäkö jos ette oikein pysy mukana, en minäkään meinaa pysyä. Kuitenkin haluan vähän valaista mitä kaikkea on suunnitteilla. Edellinen arvonta Born Pretty Storen kanssa oli varustettu kysymyksellä postaustoiveista. Niitä tulikin muutamia, ja haluan niitä toteuttaa. Esittelyä kissoistani, eläinsuojelutyöstäni ja kotihoitajatoiminnasta Rekku Rescuelle. Sitten toivottiin tekemistäni kynsilakkakorviksista tutoriaalia, ja olen sitä totetuttamassa parhaillaan kun teen uusia korviksia. Seuraava toive oli teemaviikko, johon keksinkin jo loistavam aiheen, ja lähes kaikille päiville lakkaukset, auki on vain ajankohta milloin ehdin tämän pitää.

Lakkauksesta puheenollen jälleen olisin järjestämässä seuraavaa tempausta blogiini, joka sai täyteen sata lukijaa. Tähän kohtaan haluan järjestää lakkauskilpailun ja toivon että sadasta lukijasta jo löytyisi kivasti osallistujia siihen. Lakkaushaasteista sitten myös hieman, Embosnails! blogin E-S keksi ihanan vesimarmorointihaasteen! Minultahan tuo ei käy ihan helposti, joten päätin osallistua tähän haasteeseen, joten vesimarmoroituja kynsiä tullaan myös tässä blogissa näkemään kerran kuukaudessa. Mietinnässä on vielä ajankohta tälle haasteelle, että toteuttaisin sen aina samassa kohdassa kuukautta. Olen myös koonnut itselleni uutta lakkaushaastetta jo pidemmän aikaa, tuolta sivupalkistahan löydät edelliset suorittamani lakkaushaasteet, 31 Day Challenge ja Lukijoiden 31 päivän lakkaushaaste.
Tarkoitukseni on koota haaste joka alkaisi helmikuussa, ja siinä on haastetta sitten 28 päivälle.

Tällaista on siis luvassa, ja jos mielessäsi on jotakin erityistä, jota toivoisit saavasi lukea blogistani, jätä kommentti tai kirjoita sähköpostia. Sähköpostiosoite löytyy myös tuolta oikealta, esittelykohdasta, ja sehän on nails.miracles (@) gmail.com
Palaute, terveiset ja ehdotukset ovat aina tervetulleita!

4 kommenttia :

 1. Onnea voitosta ja kiva idea toi avainten merkkaaminen lakoilla

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu mun avaimet vaan oisi sitten kaikki vaaleanpunaisia.. :D

   Poista
 2. Mä oon kerran jo ollut lakkapullo ja avain kädessä, mutta Mr.Tiikeriankka totesi siihen selkäni takaa "Mitäs sitten kun noi avaimet pitää palauttaa vuokrafirmaan..." Niin päätin olla lakkaamatta :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No höpsis, saahan ne sitten avaimesta pois lakanpoistoaineella kun se aika koittaa. :) Meillon omakotitalo joten toivottavasti avaimia ei tarvii luovuttaa enää kelleen. ;)

   Poista