keskiviikko 22. tammikuuta 2014

Teemaviikko, päivä 3

Teemaviikon seuraavat kynnet, meni taas vähän sinnepäin. Selkeä visio ei täysin toteutunut ja muitakin mutkia oli matkassa. Mutta jälleen kerran, lakkailut jäivät myöhäiseen iltaan ja ei ole enään energiaa alkaa lakkoja poistamaan joten näillä mennään. Mutta toisaalta on positiivista että myös kantapään kautta oppii, en varmasti tee samoja virheitä mitä nyt näiden glitterörvellyskynsien kanssa. Katsotaan sitten millaiset niistä nyt sitten tuli:


Kynsillä on alla normaali aluslakka, sitten kaksi kerrosta itse sekoittamaani peel off lakkaa eli vettä ja Erikeeperiä, sitten vasta kerros China Glazen Emotionia. Seuraavaksi kynsille on tuhrattu aivan liian monta kerrosta glitteriä, eli essien A Cut Above lakkaa. Tiedän nyt, että se olisi kannattanut töpötellä meikkisienellä. Lisäksi Emotion kupruili glitterlakan alla, onneksi se ei sieltä juuri näy. Ainoa onnistunut asia tässä lakkauksessa on nuo ohuella nail art siveltimellä käsinmaalatut mustat kisut. Ne on maalattu China Glazen Liquid Leatherilla. Alkuun kisutkin näytti hölmöiltä, mutta kun päätin tehdä yhden joka kynteen, niistä tulikin oikein hauskat. Niin tietysti päällä on sitten vielä ennen kisuja kerros Seche viteä, samoin kissojen päällä. Koska asia jo jaksaa huvittaa, niin kerronpa mikä näistä tulee mieleen, lasicabochonit! Niitä olen tässä urakalla taas maalaillut ja askarrellut, joten mielleyhtymä oli aika helppo. Noh, aina ei voi voittaa, ei edes joka kerta. Katsotaan sitten huomenna miten sujuu näiden överien poisto, vai menetänkö hermojani vain lisää.

EDIT:
Seuraavana päivänä
Glitterin poisto sujui kuin tanssi, peel off sekoitukseni toimi loistavasti kahdella kerroksella, nyt voin sanoa olevani tyytyväinen!


17 kommenttia :

 1. Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Poistin kirjotushärön vuoksi tuon kommentin..
   Piti sanomani, että on kauniit kisut. :) Olisiko vaaleammalla pohjalla erottuneet paremmin..?

   Poista
  2. Olisi varmasti näkynyt paremmn, tai yksivärisestä. Visioon kuului nimenomaan tuo kokokynnen glitterpohja. :)

   Poista
 2. Mun mielestä nää on upeat ja hyvin onnistuneet! Mä tykkään <3

  VastaaPoista
 3. (tähän kommentti jossa kehun upeita kynsiä joillakin muulla kuin "Ihana kynnet!" tai "Hirveen kivat!", nyt ei oikeen lähe. Tykkään silti paljon.)

  VastaaPoista
 4. Tosi, tosi, tosi hienot! :)

  VastaaPoista
 5. Millä suhteella suurinpiirtein valmistit peel offisi? Mulla on pitkän aikaa ollut joku sekoitus, mutta se ei oikein ottanut onnistuakseen.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Voi kääks, ei kyllä mitään muistikuvaa! :D Tein siitä sellaista kynsilakan vahvuista, sellaista sopivaa! :D Tehdessä kannattaa kokeilla välillä kynsille, ei saa olla liian vahvaa, tulee muuten paksuja kerroksia, eikä liian lurua, valuu vaan turhaan kynsinauhoille. Sen tietää vaan kokeilemalla.

   Poista
 6. Voi mun lahopään kanssa ku en oo muistanut käydä kommentoimassa ja kehumassa näitä upeita kynsiä :) Ihana idea, saatan ehkä itsellekin kokeilla joskus samanlaisia jos mieli tekee vähän maalailla ^^

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Näistä tuli kyllä kovin kivat, ja enää ei pelota kokokynnen glitterit onnistuneen peel off kokeilun jälkeen. :)

   Poista