torstai 16. tammikuuta 2014

Lumene Angry Birds

Olen ollut kipeänä, ja mielessä ei ole käynyt nyt kynsienlakkailut, joten en pääse postaamaan mitään uusia kynsiä. Kaivelin tietokoneelta vanhoja kuvia, siellä tuli vastaan nämä otsikossa mainitut lakat. Varsinaisesti lakoista ei ole kunnon swatcheja, vaan nämä sisältyivät suorittamaani 31 Day Challengeen kun piti insporoitua väristä. Nämä lakathan ovat kaikki aivan herkullisen sävyisiä, vaaleanpunaisia!
Lakoilla ei ole nimiä, pelkillä numeroilla pelataan. Numerot vasemmalta oikealle: 50, 51, 52, 53 ja 54. Itse en ole Angry Birds fani, mutta koska perheeseen kuuluu kaksi sellaista, ja ehkä vähän kolmaskin, niin painostuksesta piti ostaa tämä kokoelma itselle. Ja eihän siinä mitään, nätit värit.

Tässä vielä kuva kun inspiroiduin väristä ja lakkasin jokaista vihaista lintua yhteen kynteen:


Numero 50 on hyvin vaalea, ranskislakaksi ilmeisesti tarkoitettu. 51 puolestaan jo hieman peittävämpi helmiäinen. 52 on aivan ihana hologrammilakka, kyllä holon juuri ja juuri erottaa tästä lightbox kuvasta. 53 on glitterlakka ja sisältää pieniä holohileitä haaleanvaaleanpunaisessa pohjassa. 54 on creme. Eli tässä kokoelmassa on jokainen lakka erityyppinen, tykkään itse tällaisista monipuolisista kokoelmista. Ainoastaan yhden huonon puolen näistä löydän, pullot ovat kovin pieniä (4,5ml) ja on vähän ongelmana etten sitten raaski näitä käyttää ettei lopu kesken.

P.S Ihanat pitkät kynnet viime kesältä!

6 kommenttia :

 1. Keskari on aivan ihana!! Mulla taitaa löytyä miltei samanlainen itseltäkin :)

  VastaaPoista
 2. Liputan myös nro 52:lle! :)

  Talvi ja lentsut. Lyömätön yhdistelmä! TERVEHTYMISIIN!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo se ja vti ja mahatauti samaan aikaan päällänsä ni tuntui jo että tulee kuolema. Onneksi nyt jo helpottamaan päin, pikkuhiljaa. :)

   Poista