maanantai 20. tammikuuta 2014

Teemaviikko, päivä 1

Postaustoiveissa oli tällainen teemaviikko jonka toteutan tähän väliin. Teemaviikon aiheeksi valitsin kissat. Koska ihan koko viikkoa en keksinyt pelkkiä taviskissoja, täytyy mukaan ottaa vähän jotain muutakin. Vähän jollain muulla aloitetaan.


Kynsillä on värilakkana essien Lovie Dovie, päälle lakattu leopardi kuviota essien Licoricella ja väripilkuiksi pilkutettu vielä A-Englandin Exaliburia. Maalaukset tein käsin, ohuella nail art siveltimellä. Olisin mielelläni kokeillut myös leimaamista, mutta kynteni ovat nyt juuri melko pitkät ja esimerkiksi Konadin leimat eivät millään riitä koko kynnelleni.

Kynsistä tuli oikein herkullisen väriset, ja omannäköiseni. Tykkään kyllä ja varmasti viihtyisin pidempäänkin näiden kanssa.

12 kommenttia :

 1. Ihanat kynnet :) Mä tykkään leopardikuosista kynsillä, mut vaan kynsillä. Mulle tulee leopardikuosisista vaatteista pubiruusuritvat mieleen :D

  VastaaPoista
 2. Söpöt on, ja ainakin nyt tässä tuo Lovie Dovie näyttää oikein herkulliselta lakalta. En oo varma sopisiko se silti itselle...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä tykkään kovasti Lovie Doviesta, oikein hyvänvärinen. :)

   Poista