lauantai 11. tammikuuta 2014

Kuivamarmorointia

Näin tällaisen itselleni uuden tekniikan, kuivamarmoroinnin eräässä blogissa, useampaankin kertaan. Tämähän siis on Kynsisirkuksen Kaisan uusi villitys ja sitä on testailtu mm >täällä<, >täällä< ja >täällä<. Tämähän näytti todella helpolta, ja se on sitä kun pääsee jyvälle. Harjoittelin melkoisesti ennenkuin aloin lakkaamaan värejä kynsilleni. Tässä harjoituskappaleet:

Harjoittelin kahdella ja kolmella värillä ja kun sitten löysin sen punaisen langan, taiteilin samoilla väreillä lakkauksen kynsilleni.
Mikäpä siis sopivampaa kuin osallistua näillä Kaisan lakkauskilpailuun, synttäreiden kunniaksi. Ideana siis inspiroitua synttäreistä (Kaisan) ja valita tekniikaksi uusi villitys, eli kuivamarmorointi, tarkoituksena saada aikaan 'kaisamaiset' kynnet. Tässä vielä lisäkuvia.


Kynsillä on kolmea eri China Glazen lakkaa, Liquid Leather, Dandy Lyin' Around ja Emotion. Apuvälineenä kuivamarmorointiin tarvitaan hammastikku, mielellään useampia että kärki pysyy puhtaana ja kuviointi samoin. Värit sopivat mielestäni melko passelisti yhteen, tästä lakkauksesta piti isäntäkin ja lupasi että pääsen maalaamaan näillä meriiteillä autoakin.... Eli luottoa löytyy!

Tässä vielä loppuun kuva jonka lähetin kilpailuun, vahingossa vesileiman kanssa. Se ei ollut tarkoitukseni, mutta alkuperäiset kuvat on jo poistettu koneelta että nyt kävi näin. Kilpailussa on voittaja jo valittu, mutta myös lukijat saavat äänestää suosikkinsa, äänestys päättyy 15.1.2014 klo 21.

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tykkään itekki kovasti. :)

   Poista
 2. Nää on kyllä ihanat kynnet. Tosi hyvin saanu tuon kuivamarmoroinnin tehtyä. Lisäksi herkulliset värit. ^^

  VastaaPoista
 3. Mä oon kanssa jo pitkään halunnut koittaa tuota tekniikkaa, mutta aina se on jotenkin jäänyt! :) Näyttää todella hyvälle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! <3 Täytynee pitää lakkatreffit?

   Poista
  2. Fanin ja Miran lakkatreffit ja vähän herkkuja! Kuulostaa juurikin niin hyvältä!

   Poista
  3. Jep! :) Huomenna ois noo meiän kaksilahkeiset tulossa HPK:n peliin, pitäsikö mun lähtee sitte kyytiin...

   Poista