lauantai 25. tammikuuta 2014

Teemaviikko, päivä 6

Täytyyhän teemaviikkoon saada mahdutettua mukaan myös liukuvärjäystä ja leimoja, meinaa vaan päivät loppua kesken joten nämä kaksi tulevat yhdessä. Alunperin värit ja leimat olivat mielessäni aivan toiset, mutta näin se mieli muuttuu matkalla. Pääsin testaamaan vähän uusia lakkoja ja käyttämään aivan ihanaa leimauskuviota. Katsotaanpa suoraan mitä kynsille lopulta värinvaihdon ja kuvionvaihdon jälkeen päätyi:
Kynsillä on liukuväri Color Clubin lakoilla Blushing Rose, Sweetpea ja Lavendarling. Leimat on Apipila 01 by MiMax laatasta jonka MiMax sponsoroi kynsistudiolleni käyttöön kun lakkaan kynsiä eläinten hyväksi, uskalsin lainata sitä myös itse kuitenkin kun ei se pienestä lisäkäytöstä liian paljon kulu. Leimauksessa käytin Konadin mustaa leimalakkaa.

Alunperin suunnitelma oli valkoinen vaalein väri, ja paljon tummempi ja kylmempi violetti, mutta katseltuani tuossa sopivasti vieressäni vasta tikuttamiani uusia Color Clubeja, liukuväriin lakat valikoituikin niistä. Pelkällä liukuvärillä ei todellakaan näyttänyt hyvältä tuo vaalea tipeissä ja tumma kynnen tyvessä, oikeasti oli niin kuolleen näköiset sormet että ihan hirvitti. Onneksi leimat sekoittavat kuviota sen verran että sormet eivät enää näytä ihan kalmolta. Sinä myös syy koko kynnen leimojen valitsemiseen. Koska tassuja jo olin tehnyt, eikä muita kokokynnen kissoja löydy omasta laattavalikoimastani, muistin tuon ihanan Apipilan laatan josta samaa kuviota pääsin ensi kertaa koittamaan edellisessä kynsistudiossa. Pidän kovasti kyllä lopputuloksesta, oikein mieleiset kissakynnet.

P.S. Lisäsin eiliseen postaukseen kuvan, miten samettipulverit kesti kynsillä.

14 kommenttia :