torstai 23. tammikuuta 2014

Teemaviikko, päivä 4

Tälle päivälle oli alunperin suunnitelmissa ihan toisenlaiset kynnet, mutta koska päivään mahtuu tietty määrä tunteja on kynnet vaihdettu toisen päivän helpomman mallin kanssa. Tässä siis tuttuakin tutumpaa ja varmaan useaankin kertaan nähtyä kynsilläni:


Kynsillä OPI Pink-ing Of You ja dotting toolilla tassuja essien Licoricella. Samanlaiset kynnet eri vaaleanpunaisen sävyllä on kynsilläni usein nähty kun olen ollut tapahtumissa lakkailemassa kynsiä kodittomien eläinten hyväksi. Mutta tällä kertaa pääsin koittamaan yhtä uutukaista lakkaa, joka kovasti huuteli lipaston laatikosta. Kynnet on yksinkertaiset, ja nätit. Muistiin merkittäköön että essie ei ole tähän pilkuttamiseen hyvä vaihtoehto, kuivahtaa nopsaan ja saa aikaan tuollaisia venyviä nauhoja lakkaukseen kuten kuvassa lähes joka kynnessä näkyy. Yritetään olla välittämättä siitä, ja toivotaan että huomenna olisi vihdoin better nail day.

P.S. Lisäsin eiliseen postaukseen kuvan, kuinka glitterlakan kanssa toimi peel off aluslakka.

6 kommenttia :

 1. Mun olis pitänyt arvonnan aikana tajuta laittaa sulle haaste, viikko ilman pinkkiä.. :D Siinä oliskin ollua sulla jo vähän haastetta. :D

  Nämä on kyllä kivat, ite en saa koskaan tassuja onnistumaan. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hah, tuo ois kyllä ollu jo aika paha! :D Kiitti. :)

   Poista