perjantai 31. tammikuuta 2014

Vesimarmorointihaaste 2014


Embosnails! blogissa E-S laittoi tälle vuodelle oivan haasteen alunperin itselleen, mutta kutsui kaikki halukkaat siihen mukaan.Minä päätin heti osallistua, koska en todellakaan ole suorituksiini tyytyväinen vesimarmoroinnin saralla. Eli katsotaan vuoden päästä miten se mieli muuttuu, tästä lähin joka kuun viimeisenä päivänä on aika osallistua tähän haasteeseen ja mukisematta tehdä vesimarmorointi kynsille.

Katsotaanpa sitten vuoden ensimmäiset marmoroinnit, miten meni. Tai no, tunnustan, nämä on toiset... Ensimmäiset meni niiiiiiiin pilalle että hermostuin ja poistin ne suoraan. Oli pakko aloittaa alusta ja tokalla kerralla onnistuin tyydyttävästi. Itse asiassa kuvioinnit on aika kivat, edelleen saisi niiden kokoa pienentää, ehkä tässä vuoden varrella opin vielä.Kynsillä on ensin alla China Glazen White On White, ja vesimarmorointi on tehty flormar/Kone Helsingin lakoilla 805 ja O35. Ja ihan kivathan näistä tuli, mutta... Ei silti täydelliset. Eli harjoitukset jatkuu ensi kuussa.

Olen katsonut vesimarmorointivideoita ja tutoriaaleja youtubesta ja netistä, mutta se vaan ei mene niinkuin Strömsössä. Kuun asento on joka kerta väärä, tässä hommassa on ihan liikaa vaikuttavia ainesosia. Vahingossakaan ne lakat joita alunperin suunnittelen marmorointiin, eivät tietenkään siinä hommassa pelaa. Tällä kertaa valkoisen päälle piti laittaa China Glazen Dandy Lyin' Around ja Bridezilla, mutta tipat putosivat mukin pohjalle ja kun olin vähän jäähdyttänyt vettä, lakat kasaantuivat kynnelle allaan vielä vettä. Hermostuin ja poistin kaikki ja vaihdoin lakat. Näillä mennään. Toivotaan parempaa kuun asentoa ensi kuussa!

Postauksen alussa oleva kuva on tehty vapaasti käyttöön E-S:n luvalla hänen blogiaan ja tyyliään mukaillen. Sen saa kopsata halutessaan jos osallistuu haasteeseen.

14 kommenttia :

 1. Tosi ihanat kuviot oot saanu aikaan! Mulla meni viimeisin kokeilu niiiiin reisille, että pakko kokeilla kohta uudestaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Lähe mukaan haasteeseen? Loppujen lopuksi näitä vesimarmorointeja ei ihan kauheasti näe! Saisi olla enemmänkin esillä blogeissa. :)

   Poista
 2. Ihanku kolmonen sun pikkusormessa! :D Ihanat kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, pikkusormeen tarvis niiiiiin pieni kuvio et se ei viel onnistu... :D Kiitos. :)

   Poista
 3. Waaau, musta nämä on kauniit! Teitkö yksi sormi kerrallaan? Näissä näkyy ainakin sellaista yhteneväisyyttä kynsien kesken, josta haaveilen omassakin lopputuloksessani.

  Kiva että lähdot haasteeseen mukaan! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu tein yhden sormen kerralla ja välissä aina vedenpinnalta kuorin lisäksi yhden lakkakerroksen pois. Että ei nää kuviot tulleet kuin itsestään.. ;)

   Poista
 4. Upeathan nää on! Oon tainnu tasan kaks kertaa kokeilla vesimarmorointia ja molemilla kerroilla homma aiheutti sen sortin otsasuonen tykytystä, että oon jättäny sen homman taitavammille.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Siis todellakin lievästi ilmaisin postauksessa että hermostuin, kyllä mulla otsasuoni tykytteli myös ihan reippaasti. Vaikeuksien kautta voittoon, ainakin yritetään. :) Josko se vuoden päästä sujuisi jo ilman tykytyksiä. :)

   Poista
 5. Tosi kivat kuviot kyllä sait aikaan. Ja kiva seurata kehittymistä, itellä ei varmaan riitä suunnitelmallisuus edes kerran kuukaudessa, ois muuten tosi kiva haaste.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mun oli pakko saada haasteelle joku tietty päivä että en unohda sitä, eli tätä tullaan näkemään joka kuun viimeinen päivä. Muita muistisääntöjä äitienpäivä toukokuun toinen sunnuntai ja silleen... :D

   Poista
 6. Kiva kun tuollainen kuva löytyy haasteelle, pitääkin alkaa käyttää sitä! Itsekin osallistuin kyseiseen haasteeseen:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, kuva toteutettiin yhdessä tuumin E-S:n kanssa ja saa käyttää. :) Musta se on myös kiva, näkee blogeissa sitten kuinka moni on siihen lähtenyt mukaan ja helppo seurata. :)

   Poista