tiistai 7. tammikuuta 2014

Purkkahaaste

Eräissä blogeissa on jo näkynyt kynsiä jotka on lakattu inspiroituen Jenkki purkka pusseista. Tämän mahdollisuuden antoi meidän pikkujouluilijoillemme Cloetta. He sponsoroivat juhliimme herkkuja ja jokaiselle kotiinviemisiksi purkkapusseja.

Eli homma toimi niin, että jokainen valitsi yhden purkkapussin jonka mukaan lakkaa itselleen kynnet. Näitä kuvia kynsistämme sitten käytetään Cloetan Facebookissa ja Instagramissa. Itse valitsin Jenkin Twisted Raspberry-Liquorice purkan, enkä tietenkään ainoastaan värien perusteella... Tässä ensimmäiset kynnet, tein tosiaan kahdet eri versiot:

Tähän maniin on käytetty essien Licorice ja Bachelorette Bash lakkoja, nimetön on strassein päällystetty. Tarvikekuvani on vahingossa mennyt poistoon. Koskapa minulla oli toinenkin loistava idea, päätin tehdä toistkin kynnet ja jättää valitsemisen Cloetalle. Tässä vielä toiset versiot:


Tähän toiseen versioon on käytetty flormarin P30 ja China Glaze Sexy Lady lakkoja vesimarmorointiin. Marmorointi on melkoisen haastavaa minulle ja sen kyllä kynsistä huomaa. Onneksi oli siis myös tuo aiempi versio kynsistä olemassa jos nämä vaikka hyllytetään kokonaan.


12 kommenttia :

 1. Molemmista kyllä huomaa, mistä inspiraatio on saanut alkunsa :) Hyvin oot onnistunut, enkä osais ite päättää kummat on paremmat :D

  VastaaPoista
 2. MMolemmat on kivat! Noissa ensimmäisissä erottuu ihanasti tuo pinkki kynsi.

  VastaaPoista
 3. Mie tykkään noista marmoroinneista enemmän, mutta hieno on toinenkin. On tainnut hetki mennä strasseja asetellessa. :)

  VastaaPoista
 4. Molemmat noista on oikeen onnistuneet ja upeat! :)

  VastaaPoista