lauantai 4. tammikuuta 2014

Helminauhaa

Esittelen tässä taas yhtä testituotetta jonka sain valita itse Born Pretty Storelta. Päätin koittaa helminauhaa, valitsin tietenkin vaaleanpunaista, kuinkas muuten. Olin tämän kyseisen manin miettinyt jo kun sain testituotteet, ei vain ollut tätä ennen aikaa toteuttaa suunnitelmaa. Toisaalta ihan hyvä, koska nyt pääsin heti testaamaan myös viime vuoden viimeisintä ostosta, ihanaa kynsilakkaa. Katsotaanpa siis millaisen manin kyhäsin:





Kynsillä siis puoliksi China Glaze Emotion ja Dependin 223. Leimat ovat Konadin laatasta m73 ja leimattu samaisella Emotionilla kuin kynnen toisessa puolikkaassa. Keskelle kynttä asettelin pinsettien avulla helminauhaa ja se on kiinni pikakuivattajalla, Seche Vitellä.

Voin kertoa että ensimmäinen kerta kun vaaleanpunaisista kynsistä tulee kehuja jopa isännältä, eli täytyy uskoa että nämä ovat harvinaisen onnistuneet. Tykkään itse todella kovasti, kynnet on tosi kauniit. Ainoa miinus on melko koholla oleva helminauha, saa nähdä kuinka kauan pärjään sen kanssa. Kaikkeen tottuu, vai miten se oli.

Helminauhan ja monet muut nail art tuotteet blogini lukijat voivat saada 10% alennuksella Born Pretty Storelta AFBQ10 koodiani käyttäen. Alennus koskee normaalihintaisia tuotteita. Maksuvälineinä siellä käy Paypal ja luottokortti, ja toimituskulut Suomeen ovat ilmaiset. Itse en hyödy koodin käytöstä, saan vain valitsemani testituotteet.



Onnistuneet lakkaukset kyllä piristivät pieleen mennyttä aamua, lohkaisin yhden kynteni todella pahasti, juuri kun olin saanut kaikki kynnet oikein hyvään kuntoon! Tässäpä se, otti kipeää:
En nyt sitten tiedä kuinka paikkaus pysyy, toisaalta kynsi on lohjennut keskeltä, ei reunasta että onko toivoa pitää kynsi kasassa... Kynsi repsahti tuosta keskeltä nahkaan asti, ja tipin rajalla vielä vähän tuonne vasemmalla ja kynnenalunen on nyt hellänä. Taidan peitellä onnettoman kynnen yöksi isoon pumpulitolloon jotten tölvisi sitä kipeästi mihinkään. Miksi näin käy aina kun olet saanut kynnet juuri vaivalla tasaisiksi?

18 kommenttia :

  1. Onpas kivat kynnet! Raportoi sitten että kuinka tuo helminauha kesti kynsillä! :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Yritän muistaa raportoida, veikkaan et kyllä ne kestää, jos vaan mun omat hermoni kestää... ;)

      Poista
  2. Oikein kaunis mani, sellainen jonka tekisin mielelläni itsekin. Pysyikö tuo helminauha miten pitkään kiinni?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ainakin ensimmäisen yön. ;) Täytyy katsella miten pysyvät kun tein tämän manin tosiaan vasta eilen ja ovat viel kynsillä.

      Poista
  3. Hauskat kynnet! Pikkukuvassa (bloglovin) tuota helminauha ei nähnyt ollenkaan, mutta se sopii tosi hyvin tuohon keskelle. :)
    Toivottavasti peukku selviää.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Ja kiitos myös peukun puolesta, se tarvii puekkuja! :D

      Poista
  4. Ilmeisesti tuo emotion on se sun viimeisin kynsilakkaostos? :D Mullekin se saapui reilu viikko sitten :)
    Taipuko tuo helminauha kuin hyvin vai oliko se aivan jäykkä? Pystyiskö sillä tekee kuin tiukkoja kiemuroita? :)

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu, Emotionin ostin ja ihmettelin sen saapuessa että mikä tässä on ollut se juju laittaa wishlistille. Epilen et leimauskyky, koskapa tää leimasi hyvin. ;) Helminauha on hyvinkin taipuisaa, voin laittaa vaikka faceen kuvan ehtiessäni miten se taipuu.

      Poista
  5. Aaaau! Tykkään lakkauksista mutta en tykkää tosta vikasta kuvasta :/

    VastaaPoista
  6. Tosi ihanat kynnet. Tuo helminauha on tosi kivan näkönen kynsillä, tosin mä varmaan repisin irti puolessa tunnissa. En ees tahallaan, mutta pakko räplätä, jos kynsillä on ulokkeita. :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Vasta tänä iltana lähti yksi nauha vähän repsottamaan ja sitten meinasin repiä sen irti, sain kuitenkin pidäteltyä. ;)

      Poista
  7. Kauniit ovat! Ei voi muuta sanoa :)

    VastaaPoista
  8. Nätit koristelut tuli. Auts, toi kynsi. Kynsiliima ja lasikuitunauha pelastaa ton repeämän.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Kiitos. :) Sitäpä juuri, taisin muuten ihan juuri lukea sun korjauksistasi, vertasin omaani jonka oon tehnyt blogin alkumetreillä. Tällä kertaa sovelsin niitä molempia, liimaa ensin repeämään, korjausteippi päälle, sen sudin vielä kokonaan märäksi kynsiliimalla kuten sun ohjeessa.

      Poista