keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Day 12, Ruffian

Tämäkin manikyyri on haasteeseeni päässyt sen takia että se on kokonaan jäänyt kokeilematta. Olen näitä useampia nähnyt ja kuva jäänyt vain mieleeni että täytyy joskus koittaa. Joten nyt on näiden aika tullut. Värienvalinta oli tosi vaikea, ja pakko sanoa että täysin nappiin ei mennyt. Mutta katsotaan millaiset kynnet tuli:Kynsillä on alla Seppälän Tiia Vanhatapion Mercury ja päällimmäisenä Color Clubin Berry and Bright. Jälkimmäisestä on pakko sanoa että tämän tuoksu on todella ihana, tykkään. Päällimmäinen väri on lakattu pullon omalla siveltimellä ja vapaalla kädellä ilman mitään apuvälineitä. Ja sen ehkäpä huomaa, mutta lopputulos on ihan ookoo. Ei tästä mitään lempparia tule, ja vähän blaah fiilikset, mutta aina ei voi voittaa. En tosiaan sitten tiedä olisiko lopputulos eri väreillä miellyttänyt enemmän. Mutta onpahan nyt tämäkin tyyli kokeiltu.

10 kommenttia :

 1. Oo, mä tulin ostaneeks ton Color clubin ja tuli vähän pullon perusteella hämmentyny fiilis kun sain sen käteeni, kun ei näyttänytkään yhtään samalta mitä pullokuvat verkkokaupassa.. Mutta sun kynsillä ainakin ihan sievä sävy, kivaa! Siis tuoksuuko toi? :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, tässä on ihana tuoksu, en tosiaan tienny et tää on joku tuoksulakka, musta tää siis oikeesi tuoksuu. ;)

   Poista
  2. Jännää, googlettelin ja tosta löytyy ilmeisesti versiot sekä tuoksulla että ilman.. Ootko mistä hankkinu?
   Pitää nyt vissiin oikeesti koittaa lakata omalla versiolla ni selviää ainakin tuoksuuko se vai ei.. :D

   Poista
  3. Oon voittanut tämän, eli en tiedä mistä tämä on alunperin. :)

   Poista
 2. Ruffian mani on kaunis lakkaus, mutta sitä on aika vaikea saada onnistumaan niin teknillisesti kuin värienkin suhteen.
  Nämä ovat kyllä kivan väriset :)
  Tuo Color Club on ihanan värinen :3

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, ei tuu tästä tyylistä mu lempparia mut ihan hauskahan tää on. :) Ja Berry and Bright on kyllä söpis. :)

   Poista
 3. Kaunis lakkaus! Mun mielestä noi värit on just passelit yhdessä, omaan silmään vähän jouluiset mutta kauniit silti :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kulta-punaiset oisin halunnut tehdä, mutta niiden ajattelin olevan jouluiset.. :D Tämä Color Club Berry and Bright on varsin jouluinen väri.

   Poista