perjantai 14. helmikuuta 2014

Day 14, Matta

Tänään oli melkoinen päivä, ja olisi pitänyt olla monenlaiset erilaiset kynnet mutta tein vain suuremman haasteen ja yhdistin kaikki! Eli, tänään on juhlittu ystävänpäivää, yleensä kynnet teemaan sopien on vaaleanpunaiset ja siihen liitetään usein myös sydämiä, check! Tänään oli myös Karvaisen ystävän päivä ja olin lakkailemassa jälleen kynsiä eläinten hyväksi Tuuloksen Mustissa ja Mirrissä. Näissä tapahtumissa tykkään tehdä itselleni teemaan sopivat kynnet, eli niihin piti sisällyttää eläinaihe, check! Ja siis tämän haasteen aiheena tänään oli matta, check! Tällaiset ydistelmäkynnet tein:Kynsillä on siis värilakaksi valittu flormarin WL06. Päällä China Glazen Matte Magic. Dotting toolilla pilkutin tassuja pikakuivattavalla kirkkaalla H K Girlin lakalla. Nimettömään tuhersin sydämen. Kynsistä tuli jotenkin aika laimeat, hmm? Yksivärisyys oli tarkoituksena, mutta silti näihin olisi kaivannut enemmän väriä, tai pikemminkin useampaa, ihan vain erottuvuuden vuoksi. Noh, kyllä näillä päivä ihan hyvin pärjättiin ja tulipahan kokeiltua itsekkin taas jotain ihan uutta. Kuvaamisen iloa vaan, eipä ole hääppöiset kuvat mutta toivottavasti selvän saatte.

10 kommenttia :

 1. Noi kirkkaat kohdat kiiltelee ihanku vesipisarat! Upeat kynnet, taas! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, ei välttis kuvista oikein erota tassuiksi. :) Kiitos! :)

   Poista
 2. Kivat! Esim yhteen kynteen musta kuviointi (taikka kaikkin) olis voinut toimia ja tuoda kontrastia! Mutta kuten sanottu, tosi kivat myös näin:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Jep, mutta sitten ei taas olisi päässyt leikkimään tuolla kirkkaalla päällilakalla matan kanssa, tassukynsiähän olen tehnyt juuri noin että jäljet on mustat. Nyt sitten keksi että olisin vonut tehdä yhden kynnen kokonaisuudessaan eri värillä, ja tassut kuitenkin sillä kirkkaalla... :D

   Poista