lauantai 15. helmikuuta 2014

Day 15, Crackle

Tätä haastetta odottelin mielenkiinnolla, kokeillakseni erästä tekniikkaa tähän crackle lakan levitykseen. Olen lukenut juttuja ja nähnyt kuvia kuinka crackle villitys saattaisi olla nostamassa päätään uudelleen, kun joku on keksinyt levittää lakan meikkisienellä ja kuviosta tulee paljon nätimpi. Tai siis kauneushan on katsojan silmässä, mutta minua tämä uusi tapa kiehtoi, ja sillä mentiin. Katsotaan millaiset kynnet sillä sai:Eli kynsillä on China Glazen Liquid Leather ja päällä meikkisienellä tuputeltu kaksi kerrosta Tarnished Gold nimistä crackle lakkaa samalta merkiltä. Kiillon aikaan saamiseksi halusin päälle vielä päällilakan, ja turvauduin luottotuotteeseen eli Seche Viteen. Kiilto teki oman säväyksensä, voit verrata alla olevaan kuvaan jossa päällilakkaa ei ole.

Eli tässä alimmassa kuvassa vielä ero näkyvissä millaista jälkeä tulee levittämällä pullon omalla siveltimellä, ja oikealla tuputeltu meikkisienellä. Ero on huomattava. Tämän ihanan kutaisen cracklen alle sopi musta paremmin kuin hyvin, ja itse asiassa tykästyin kynsiin, nämä on todella upeat. Täytynee crackleilla useamminkin!

8 kommenttia :

 1. Näyttää ihan kivalta jopa, muuten en kyllä crackleista piittaa vähääkään:) Huomattavasti parempi näin kuin perinteisellä menetelmällä!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Aivan totta, olin positiivisesti yllättynyt tuloksesta. :)

   Poista
 2. Hienot! Kiitos muistutuksesta, cracklethan on kivoja.

  VastaaPoista