perjantai 21. helmikuuta 2014

Day 21, Skittlette

Huih, nyt on päivä koittanut että myös minun pitää tehdä skittlette, kovassa suosiossa ja monissa blogeissa näkyillyt mani. Olen ehkä hieman liian pikkutarkka tai järjestelmällinen että tämä tällainen sekasorto häiritsee minua. Noh, mutta eteenpäin sanoi mummo lumessa. Tällaiset kynnet väsäsin, ihanan Sissin kannustamana, vaika teinkin lähes kaiken juri päinvastoin kuitenkin:Kynsillä on China Glazen Liquid Leather ja Sexy Lady valittu värilakoiksi. Kynsille halusin myös kissoja, ja niitä sinne pääsi pari kappaletta water devalien muodossa. Mukana on myös pisarastrassit ja ihanat marmoriniitit. Vähän glitteriäkin täytyi yhdelle kynnelle vielä saada ja se on Golden Rosen Carnival 16. Lopulta kynsistä tuli ihan miellyttävät, vaikka olinkin asettanut itselleni melko kovat paineet näistä. Tykkään.

13 kommenttia :

 1. Nää on upeat! Tykkään todella paljon! :)

  VastaaPoista
 2. Meinasin tilata nuo samat decalit, mutta viime hetkellä päädyin jättämään ne ostoskorista pois. Nyt ehkä vähän harmittaa. Upeat kynnet, vaikka bakteerilakka aiheuttaakin yhä kylmiäväreitä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hih, tässä glitterissähän on niin paljon kaikkea muutakin että ihan sillä se on jo hyvännäköinen.. :D En miellä sitä bakteerilakaksi, joista en myöskään itse pidä. Tikkuhileitä voi olla, vähän, ja muiden seassa. ;)

   Poista
  2. Pöpöjä siinä silti on :D Tosin hieman siedettävämmässä määrässä, kuin puhtaasti pelkästään bakteerilakassa. Glitterit onneks tuossa lakassa pelastaa paljon!

   Poista