tiistai 4. helmikuuta 2014

Day 4, Fimot

Tämän päivän haasteeseen sisältyi fimot ja minulla oli jälleen visio millaiset kynnet haluan tehdä. Inspiraatio Heidin kynsistä. Hommahan meinasi kaatua heti alkutekijöihinsä kun en löytänytkään sopivia fimoja tähän hommaan. Piti sitten keksiä jotain vähän sinnepäin.Kynsillä Gina Tricot Shimmer Mint, oksat piirretty vapaalla kädellä Essencen nail art tattoo penillä ja fimot kiinnitetty Seche Vitellä ja kuorrutettu myös runsaalla kerroksella samaa lakkaa.

Kuten kuvista huomaa, ei mennyt ihan niinkuin mallissa. Fimot ei vaan istu kynnelleni, varsinkaan nyt kun ne on lyhennetty aika onnettoman lyhyiksi erinäisten onnettomuuksien takia. Ajatus oli oikein herkullinen mutta toteutus ei oikein sujunut. Fimot näyttää isoilta ja tönköiltä, ja tätä postausta kirjoittaessani nypinkin ne jo heti pois, sitten poistin lakatkin. En nyt tiedä mikä oikein mättää kun ei ota mikään onnistuakseen. Parempaa onnea siis huomiselle!

12 kommenttia :

 1. Olipa kiva lukea, että minulta oot saanut tähän ideanpoikasen :)
  Harmi vaan, kun fimot ei toiminut sulla. Eikä kyllä mullakaan pysynyt kauan kynsillä :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu ei oo fimot mun suosikkejani, mulla ei ollu nyt sopivan värisiä kukan mallisia, aattelin et ne varmaan vähän paremmin pysyis? :)

   Poista
 2. Minkälainen toi tattoo pen on käyttää?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. No ekan käyttökerran jälkeen en ihan supertyytyväinen ole. Lakan pitää olla superkuiva että kynä kulkee sen päällä, mulla se tuppas tarrautuun vaan tahmeeseen lakkaan. Tai siis kuivannut se mukamas oli, muttei sitten ollutkaan. ;)

   Poista
 3. Kivat sävyt! Kukat sopii tuohon lakkaan mun mielestä hyvin =)

  VastaaPoista
 4. Tsemppiä haasteviikolle!
  On kiva nähdä erilaisia nail art -tekniikoita ilman superhakuja verkosta!

  Ja jos yhtään semikynsimasista lohduttaa, niin meillä taitaa majailla yksi suolainen grillimakkara sijoituskotia etsien. ;)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Oih, voi makkara! <3 Kyllä se hankintalistalla on! :D

   Poista
 5. Oonkin miettinyt miten voisin hyödyntää käyttämättömiksi jääneitä fimojani, tähän käyttöön voisivat päästä jopa ihan pian! :) Kauniit ovat!

  VastaaPoista