sunnuntai 9. helmikuuta 2014

Day 9, Glittersandwich

Tämän päivän haasteen kanssa kaikki mahdollinen meni pieleen, mutta ei se mitään. Näitä pieleen menneitäkin lakkauksia on ihan hyvä jakaa, en ainakaan itse toista samoja virheitä, ja toivotaan että näiden avulla joku muu välttyy niiltä virheiltä. No mutta katsotaan ensin millaiset kynnet lopulta tuli ja palataan sitten siihen mitä olisi pitänyt tehdä toisin, eli tässäpä ne:Kynsillä on ihan liian paljon lakkaa. Alimmaisena aluslakka, sitten kaksi kerrosta itse sekoittamaani peel off aluslakkaa. Sitten kaksi kerrosta essencen 106 Free Hugs lakkaa ja seuraavaksi Seche Vite. Sitten tuhti kerros flormar/Kone Helsingin GL09 glitteriä. Päällimmäisenä essencen 104 Sweet As Candy.

Kuten kuvista huomaa, lakkaa on todella paljon. Edellä on lueteltu mitä kaikkea löytyy, nyt kerron mitä tekisin toisin. Aluslakka ja peel off ovat niinkuin pitää, ainakin toistaiseksi, katsotaan kynsiä sitten illalla saunan jälkeen ja kun lopulta poistan lakkauksia. Seuraavaksi olisi pitänyt valita lakka, joka peittää yhdellä kerroksella. Sellaiset ovat vähissä, eli olisi pitänyt valita mahdollisimman peittävä, ja lakata kaksi hyvin ohutta kerrosta. Ja antaa kuivua itsekeen eikä hätäillä ja käyttää pikakuivattajaa. Seuraavaksi glitterlakka olisi pitänyt lakata meikkisieneen, ja tuputella kynnelle. Nyt lakkapohjaa on kynsillä todella paljon, että sain riittävän kerroksen glitterhileitä.

Eli siinä muutama asia jotka nyt tekisin toisin, mikäli tätä kokeilen joskus toiste. Tekniikka ei ole kovin mieleinen tuon paksun kerroksen takia. Värimaailmasta kyllä pidän, värit ovat omaan makuuni ja hyvin valittu. Ehkäpä ainoa hyvä asia tässä lakkauksessa.

10 kommenttia :

 1. Hyvä kun ite kuitenki hokasit että mitä olis voinu tehdä toisin, harjottelemalla oppii :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep, ja jos vaan joku muu voi välttää nuo virheet mun postaamalla reteesti omat möhläykseni niin silloinhan postaus on täyttänyt tarkoituksensa. :)

   Poista
 2. Nätit sävyt ja kuulosti kyl hurjalta määrältä lakkaa

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu, määrä on todella hurja ja kynnet sen näköiset, en tykkää. :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos, väreistä tykkään kovasti. :)

   Poista
 4. Kivathan niistä tuli! =)

  Ja kivaa, kun kuvat oli nyt isompia; tykkään!

  VastaaPoista
 5. Oon monesti halunut kokeilla, mutta en ikinä oo jaksanut testata, mitkä lakat tuossa toimis, enkä oo löytäny moniväristä glitteriä, mutta hittolainen, miullahan on sekä tuo flormarin glitter, mikä näyttää tosi hyvälle sweet as candyn alla, joka sekin löytyy lakkalaatikosta! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, siitä vaan koittamaan ja muista noo mun varotukseni! :D En tykkää yhtään paksuista kynsistä, tässä oli ihan liikaa lakkoja. :)

   Poista