sunnuntai 16. helmikuuta 2014

Day 16, Magneettilakka

Tälle päivälle oli suunnitelma kuten monelle muullekkin, mutta vastoinkäymisten takia kynsistä ei tullut nyt mitään aiemmin suunniteltua vaan tällainen peruslakkaus jossa käytetty magneettia ja -lakkaa. Sen verran valotan tilannetta että peukkuja ja tsemppejä kaivataan, nyt on niska ja ranka niin jumissa että uhkaa jäädä tämä haaste kesken jos ei helpotusta tähän löydy. Elo ja olo on taas tuskallista mutta mielenpiristykseksi lakkasin silti kynnet tänäänkin. Koska tämä on hyvin mieleinen harrastus, täytyy punnita sen hyviä ja huonoja puolia. Mutta katsotaan sitten millaiset kynnet tänään sain aikaiseksi:
Kynsillä on siis flormarin magneettilakka MG07. Kuviointiin käytiin China Glazen II magneettia ja ympyrällä sainkin aikaan ihanat kuviot! Kuvissa kuviot eivät näytä yhtä näteiltä kuin livenä, jotenkin kuviota ei saa kuvattua samanlaisena kuin ihmissilmä sen näkee. Tässäpä olisi ihana pohja tehdä galaksikynnet, tuli vain mieleeni... Kyllä näillä magneettilakoilla saa nätit kynnet tehtyä hyvin vähällä vaivalla ja mielestäni lakat ovat tänä päivänä aliarvostettuja. Yritän alkaa käyttämään näitä itse enemmän!

8 kommenttia :

 1. Tykkään varsinkin tuosta spiraalimaisesta peukun lakasta!

  Mitenkäs niskaranka voi näin toivottavasti kivuttomasti nukutun yön jälkeen?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo näistä tuli oikein kivat pyörteet kyllä. :) Kaula- ja rintaranka voi huonosti ja särky on jatkuva särkylääkkeistä huolimatta. Päätä ei voi liikuttaa kivutta.

   Poista
 2. Kauniit kynnet, tosi nätin näköinen magneettilakka! :)

  VastaaPoista