torstai 6. helmikuuta 2014

Day 6, Kawaiian

Ah, tätä haasteen päivää olen odottanut ehkä eniten, nyt saa kynnet tunkea täyteen kaikkea ihanaa vaaleanpunaista bling blingiä! Vain mielikuvitus oli rajana, kaivelin ihan kaikki vaaleanpunaiseen viittaavatkin koristeeni esille ja aloin niitä liimailla Seche Vitellä yksinkertaisen vaaleanpunaisen lakan päälle. Tällaiset prinsessakynnet niistä sitten tuli:Kynsillä värilakkana jossain kaikkien koristeiden alla on Color Clubin Blushing Rose. Päälle on Seche Vitellä liimattu kaikenmaailman koristeita, paljetteja, strasseja, helmiä, akryylirusetteja. Yhdistävä tekijä kaikilla on tietenkin väri, juuri se lempivärini, vaaleanpunainen! Kynnet on todella överit, mutta sehän kuului haasteeseen, ja olen enemmän kuin tyytyväinen, ihanat kynnet!

Jep jep, kynnet ovat ihanat, mutta erittäin epäkäytännölliset. En osaa nyt vielä sanoa yritänkö mennä näiden kanssa nukkumaan, vai poistaakko koristukset suosiolla. Ehkäpä yritän pitää näitä niin tulee todistettua kuinka tällaisilla oikeasti pystyy toimimaan. Yritetään ainakin. Good bye kynsimasis, kylläpä nämä ihanuudet piristi! I Like!

15 kommenttia :

 1. Ihanat söpöily kynnet.saitko postia minulta ?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin onkin. :) Juu, olen saanut postia ja jo päivällä piti käydä kommentoimassa blogiisi kiitokseni yllätyksestä! <3 En vaan ole päässyt vielä... :D

   Poista
  2. Kiva pääasia että tuli perille =)

   Poista
 2. Ai ku sööttiä :D Huh, melkein tippuu hampaat suusta :P

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti, kyllä on joo melko makiat kynnet.. :D

   Poista
 3. Onpas blingiä! Pikkurilli on sellanen että menis jopa mulle! :) Vau!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Juu pääsinpä testaamaan vähän liukuväriä helmenpuolikkailla. ;)

   Poista
 4. Eikä, nää on ihan mahtavat! Super söpöä ja super pinkkiä! Tuli heti mieli tehdä tämmöset vaaleanpunaöverit itsekin! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Siis nää on varsinaiset tuijottelukynnet, en voi saada vaaleanpunaisesta näemmä yliannosta.. :D

   Poista
 5. Hihihi! Nää on ihan super ihanat! :D

  VastaaPoista