keskiviikko 26. helmikuuta 2014

Day 26, Water Spotted

Tämän päivän haasteen kanssa meinasi mennä hermot. Ehdin harjoitella tätä vähän jo hieman aiemmin enkä onnistunut alkuunkaan hyvin. Sama juttu tänään, ei oikein omaan mieleen vielä lopputuloskaan mutta vähän sinne päin. En aio luovuttaa vaan myös tätä hauskaa tekniikkaa aion koittaa vielä uudelleen. Tällaiset kynnet sitten sain aikaan:
Kynsillä on alla China Glazen White Out ja läiskälakkana on flormar/Kone Helsingin U05. Läiskät on saatu aikaan desinfiointiaineella.  Kynsistä tuli ihan kivat, ainakin kolmesta. Peukku on kaikista paras ja siinä näkyy ikäänkuin liukuvärjäys. Tätä tavoittelin ja se onnistui yhteen, ehkä noin seitsemännellä kokeilukerralla. Siis siinä harjoiteltu jo toisen käden kaikki viisi sormea eli tämä onnistunut peukalo saattaisi olla suunnillen numero 36.

Tärkeä pointti tässä hommassa on suojata sormia ylimääräiseltä lakalta, varsinkin kun tämän homman joutui niin monta kertaa tekemään niin se oli enemmän kuin tarpeen. Tässä vielä kuva kuinka sormet on haavateipillä suojattu:

Koska kuvasin myös epäonnistuneet tekeleet, laitan ne tänne loppuun. Niitä ei ole siistitty, koska menivät heti poistoon, en yksinkertaisesti jaksanut nähdä vaivaa. Nämä siis tämän päivän suorituksesta, edelliset harjoitukset eivät ole ikuistettuna. Kahdet ensimmäiset kynnet on pilkutettu hiuslakalla, koska se ei tuntunut toimivan, vaihdoin desinfiointiaineeseen. Tässäpä karu totuus:


13 kommenttia :

 1. Hauskat, tätä täytyy kokeilla itekki! :)

  VastaaPoista
 2. Miusta nämä on kyllä oikein onnistuneet kynnet ^_^

  VastaaPoista
 3. Minusta nää on ihan onnistuneet kyllä:) Joku pigmenttisempi lakka käyttäytyisi ehkä helpommin hallittavasti?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Tuopa ei tullut mieleenkään kun halusin pinkissä olevan kimalletta, oisi täytynyt siis koittaa vielä vaikka neonia. Noh, ensi kerralla. :)

   Poista
 4. Kaiken vaivannäön jälkeenhän lopputulos on oikein onnistunut. Nostan kyllä hattua, että sulla kärsivällisyys rittää:o) Mulla olis jäänyt tekemättä :oP

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä ihan pikkasen harmitti nostaa sormea vesikupista ja todeta ettei tullut mitä halusin. ;)

   Poista
 5. Näyttää mielenkiintoiselta ja silmääni kivalta! Täytynee itsekin kokeilla tuota tekniikkaa joskus. Olisiko se helpompi kuin varsinainen vesimarmorointi..?

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) No siis periaatteet on samat kuin vesimarmoroinnissa, eli lakan täytyy toimia veden kanssa ja kuviohan se on se tärkein, jossa en oikein meinannut onnistua itse. Siis kuviot liian isoja, haluan kaiken olevan pientä ja nättiä. ;)

   Poista
 6. Villit :-)! Mutta kova homma kyllä näissä...

  VastaaPoista