keskiviikko 19. helmikuuta 2014

Day 19, Koristeluteipit

Tänään oli vihdoin onnistumisen ilon vuoro. Koristeluteippi yhdistettynä tekstuurilakkaan on pyörinyt mielessäni jo joulusta asti, silloin  näkyi blogeissa joulukuusia lakattuna tekstuurilla ja koristeluteipillä siitä jäi sopivasti pois osa joka esitti kuusenkoristenauhaa. Nyt en vuodenaikaan nähden viitsinyt kuusia lakata, eikä minulla edelleen ole sopivan väristä tekstuuria, mutta siis tällä tekniikalla päätin kynnet tehdä. Ja tällaiset niistä tuli:
Kynsillä on ensin alla essencen Nude Glam 04 Iced Latte. Kuivattelin kynsiä rauhassa ja sitten asettelin koristeteippiä kynsille, värillähän ei ollut väliä. Tai itse asiassa olisi ollut, huomasin että punaiset ja lilat teipit päästivät vähän väriä kun lakkasin hiekkalakan päälle. Lakkasin siis kaksi kerrosta essencen 163 Hey, Nude! tekstuurilakkaa ja poistin teipit suoraan lakattuani toisen kerroksen. Pikaisesti kiinnitin vielä strasseja sopiviin kohtiin vahakynällä.

Pidän lopputuloksesta, mutta huomasin tässä illalla sitten touhutessa kynsien kanssa että nuo rajat häipyvät helposti, tai siis ne kuluvat. Halusin kynsille kaksi suunnilleen samaa väriä, kontrastia olisi ollut jos alla olisi ollut joku ihan muu väri. Tykästyin tähän tyyliin enka suotta ollut sitä säästellyt, ja varmasti käytän tätä tekniikkaa uudestaankin.

12 kommenttia :

 1. Ihanat! Ja hei vähänkö hyvä idea miten oot nuo koristeluteipit laittanu! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kuvalähdettä ei ole, mutta olen tämän mallin nähnyt jossain. ;)

   Poista
 2. Tosi kivat ja mukavasti yhteensointuvat väritkin!:) mä tein joulun alla kuusikynnet teipillä ja tekstuurilla ja ne olivat kivat:)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Juu joulunalla niitä näkyi tosi paljon, ehkä mäkin sitten ensi jouluna. ;)

   Poista