torstai 20. helmikuuta 2014

Day 20, Aksenttikynnet

Tämän päivän kynnet minulla oli ollut valmiina mielessäni hyvinkin pitkään jo ennen kuin aloin varsinaisesti tätä haastetta edes kasata. Ensituttavuuteni toisen käytetyn lakan kanssa oli surkea, ja lakka on siitä asti levännyt laatikossa ylhäisessä yksinäisyydessään. Tänään se pääsi toistamiseen kynsille, ja oli oppinut läksynsä. Tai sitten lakkaaja oli ottanut onkeensa kokeneempien neuvoista... Mutta joka tapauksessa, katsotaan ne kynnet niin kirjoitellaan siitä sitten lisää:



Pullohan näkyy tuossa ylimmäisessä kuvassa, eli peukalossa ja nimettömässä on Zoya Pixie Dust Solange, ja muissa on OPI It's Frosty Outside. Aksenttikynsiin on Solangen päälle leimattu Dependin tutulla ja turvallisella leimaukseen täydellisellä 223 hopealla perhosia Konadin laatasta m78. Ja kyllä ne oikeasti on perhosia, kuten laatasta huomaa, samaa ei kyllä voi sanoa kynsistä. Hopea ei ihan riittävästi tuolta erotu, mutta ei se mitään, pääasia että siellä pieni hopeanvälkähdys näkyy, olen tyytyväinen.

Ensikohtaaminen Zoyan kanssa oli melkoinen. Ensinnäkin että kokoelmiini eksyi uusi merkki, ja tekstuuri, ja ihan itse sen todella sinne halusin. Oikeata kultaista tekstuuria en löytänyt, ja minusta tämä keltainen Zoya käy kyllä kullasta. Minun silmääni ainakin. Siksi tämän ostin. Ensimmäinen lakkaus meni metsään ja lakkasin liian paksuja kerroksia ja lakka ei kuivunut ja auta armias kun runttasin lakkaukset pahasti ja päätin ne poistaa, sekään ei ollut herkkua. Huh. Onneksi sain neuvoja Sissiltä, ja nyt osasin lakata hyvin ohuita kerroksia, ja kuivattaa ne kunnolla ennen uuden kerroksen levitystä. Itse asiassa kynsissä on vain kaksi kerrosta. Ja hyvin toimi, saapi nähdä miten poisto, mutta ei murehdita sitä etukäteen vaan nautitaan nyt kauniista kynsistä. Aksenttikynnet vielä menettelee, mutta olen kauhistellut tulevien päivien haasteita eli skitletteä ja skittleä, en oikein perusta niistä...

2 kommenttia :