lauantai 22. helmikuuta 2014

Day 22, Skittle

Eli nyt olisi vuorossa skittle. Hui. Kävipä kämmi että minulla oli vähän väärä kuva mikä on skittle, joten nämä kynnet eivät ole skittlet vaan mix&matchit. Ei auttanut muu kuin tarttua härkää sarvista ja alkaa latoa lakkapulloja pöydälle. Siitä se ajatus sitten lähti. Ja tällaiset kynnet tein:Ensimmäinen valituksi tullut lakka oli China Glazen There's Snow One Like You tekstuurilakka, ja sille kavereiksi valitsin White On Whiten, Pink Of Men, Champagne Bubblesin ja Dandy Lyin' Aroundin. Jälkimmäinen pääsi peukaloon muutaman kultaisen strassin kanssa. Etusormessa on Pink Of Me ja dotting toolilla pilkkuja White On Whitella. Keskisormessa on Pink Of Me, Champagne Bubbles ja dotting toolilla Dandy Lyin' Around rajaamassa näitä kahta väriä. Nimettömässä on alla White On White, kaksi kerrosta There's Snow One Like Youta ja päälle laitoin vielä kerroksen alimmaista lakkaa. Se tasasi mukavasti koska tässä lakassa tekstuuri on todella voimakas. Mielestäni sokerimaiset rakeet erottuu sieltä turhan paljon. Pikkurillissä on liukuväri White On Whitella ja Pink Of Mella.

Eli paljon kaikkea kynsillä, mutta kyllä näistä ihan nätit tuli, kaiken aa ja oo taitaa olla yhteensopivat värit. Ei tämä nyt niin kammottavaa ehkä sitten olekkaan. Kaikenmaailman skittlet ja skittlettet ja mix&matchit... Ajatustyötä toki näiden kanssa täytyy tehdä, että kaikki valinnat tosiaan sopii yhteen. Ja että mitkä ne kynnet oikeasti on, skittle, skittlette vai mix&match. Nyt mentiin metsään ja skittlen lupaan tehdä sitten joskus, nyt vaan ottaa rankasti päähän tämä erehdykseni että ihan heti en lupaa yrittää uudelleen.

12 kommenttia :

 1. Mulle on jäänyt jostain sellainen käsitys, että skittle:ssä ois joka kynsi erivärinen, mutta koristelut ois samanlaiset :o Voin olla väärässäkin, mutta joka tapauksessa kivat kynnet! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :/ Nää on kovin sekavia nää skittlet ja skittlettet...

   Poista
 2. On kyllä tosi kivat kynnet ja yhteensopivat värit :) Mullekin hiukan tuo skittle kummittelee, kuten Tzup:lle :o Mun mielestä nämä on ovat ennemmin mix'n match :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. Nää skittlet ja skittlettet ei oo ees ollu mun mieleen aiemmin ni ei vissiin ihme että meni sitten väärin. :/

   Poista
  2. Menee ne itelläkin sekaisin. Skittleten oon kuitenkin jo oppinut, mutta juuri nämä skittlet ja mix 'n matchit menee hiukan sekaisin. Ovat kuitenkin sen verran lähellä toisiaan.

   Poista
  3. Jep. Oon nyt selvitellyt asiaa Kynsikoristelut ryhmässä ja eiköhän se nyt ole selvää, täytynee tehdä joku taulukko näille. ;)

   Poista
 3. mä oon kans sitä mieltä että skittlessä jokainen kynsi maalataan eri väreillä, niinku skittle-karkit! :)

  VastaaPoista
 4. Mä oon kuullu, että skittle lakkauksessa kaksi kynttä olisi samanlaiset? :o

  VastaaPoista
 5. En tiiä :D luin just itekkin tuota kynsikoriste-ryhmän keskustelua aiheesta ja oon ihan sekaisin :D (itseasiassa en aikaisemmin ollut edes kuullut mistään mix'n match-kynsistä) huhhuh, ota näistä nyt selvää. Ite oon kuitenkin aina ollut käsityksessä että skittlessä ois kyse siitä, että kaikki kynnet olisi eri väriset... Mutta kuten joku facebookissa mainitsikin, jokaisella on vähän oma käsitys näistä skittleistä/skittleteissä, joka tapauksessa hienot ja yhteensopivat kynnet oot saanut aikaiseksi :)

  VastaaPoista
 6. Tykkään kyllä näistä kynsistä! Harmonisesti vaihtuva lakkaus on nätti!

  Ja Nail Art on vissiin kuitenkin taidetta, missä rajat on tehty rikottaviksi taiteen nimiin! :D

  VastaaPoista