tiistai 18. helmikuuta 2014

Osallistuinpa kerran lahjarinkiin...

Hih, ja tämä tosiaan oli tuossa syksyllä, ja tammikuu oli minun lahjakuukauteni! Olen vain jotenkin nyt jättänyt ja venyttänyt postausta lahjarinkiläisten lahjuksista. Esittelenpä ne kaikki tässä kertarysäyksellä hieman jälkikäteen. Meitä on 11 naista lahjaringissä ja pidämme yhtä Facebookissa. Lahjojen hinta on kymmenen euroa ja postimaksu siihen päälle. Ryhmässämme jokaisella on oma 'tykkäyslista', johon saa kirjoittaa vähän osviittaa mistä pitää, ja mistä ei. Se ei velvoita rinkiläisiä lahjomaan ainoastaan tykkäyslistalla olevilla tuotteilla, vaan on vain suuntaa antava. Tässä siis lahjani:


Sain näin paljon lakkoja, nehän tietysti itseäni kiinnosti kaikkein eniten. PopBeauty forty eight ruby metal, Darling Diva Carrie, Avon Pastel Pink, Barry M 314 nail effects, China Glaze crackle Broken Hearted, Laval Pink Illusion, flormar MG01, florma/Kone Helsinki GL10. Vastikään sain nämä kaikki tikutettua, tikkuihin pitäisi vielä nimet kirjoittaa ja sijoitella ne johonkin.

 Decaleita ja tarroja riittää hetkeksi!

Sain jos vaikka minkälaisia kynsikoristuksia! On purkkia ja purnukkaa, strassia, niittiä, hilettä ja vaikka mitä bling blingiä! Näiden lajitteleminen kynsikoristelaatikkoon tuleekin olemaan ongelmallista, täytynee hetki miettiä uusiksi säilytysjärjestelmiä.

Sitten sain myös enemmän sekalaista juttua joita en osannut lajitella muihin ryhmiin. Strassikynän, essencen kynsienhoitokynän, kynsimallikirjan, kynsilakkakorutarvikkeita, korvikset, avaimenperän ja säilytysrasioita.

Ja sitten sain herkkuja ja kahvia, namskis! Kyllä kelpaa!

Nyt on siis oma lahjakuukauteni vietetty, ja loppuajan keskityn lähettelemään muille lahjoja. Pidän itse asiassa siitäkin, että sinänsä ei haittaa että omat lahjat on jo saatu. Kaikista parasta olisi olla kärpäsenä katossa kun lahjan saaja avaa pakettiaan että mitä hän tuumaa saamistaan jutuista. 

8 kommenttia :

 1. Vau, olet saanut vaikka mitä! Tosi hienoja juttuja.:D

  VastaaPoista
 2. Oho :D Ihan vähän vaan kaikkea uutta*

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, lievästi sanoen, kyllä se vaan on aika kasa! :D

   Poista
 3. No onpa kyllä ihan sun oloisia lahjoja! Itsellänikin oli tammikuu omana lahjakuukautena, ja kuun alussa hypin riemusta, loppukuussa vähän vähemmän, vaikka kivaa ja ilahduttavaa olikin lahjoja saada - 11 lahjalähetystä muutamassa viikossa aiheutti pienen tavaraähkyn ja en ole esim. Brazil-Opeja tilannut tästä syystä vielä yhtäkään :D Nyt taas on kivaa miettiä, pakata ja lähetellä muille lahjoja ^__^

  VastaaPoista