maanantai 24. helmikuuta 2014

Day 24, Ombre

Nytpä jatkoin touhuilua mukavuusalueen ulkopuolella ja tämänpäiväinen ombre voipi hieman yllättää... Kuinka moni oikeasti odotti että ombre on vaaleanpunainen? Mutta eipä ole, vaan halusin kokeilla uusia ja vanhoja essencen lakkoja ja niistä sattui löytymään itse asiassa enemmänkin kuin viisi tätä sävyä. No mutta paljastetaan nyt sitten että millaiset niistä kynsistä oikein tuli:



Kynsillä on siis valikoima essencen lakkoja. Peukalosta pikkurilliin värit ovat 146 That's What I Mint, 150 Upper Green Side, 138 L.O.L, 161 Ciao Oliviero ja 159 The Green & The Grunge. Ja mitä mieltä näistä olen? Noh, ei oikein mun juttuni... Senpä vuoksi on tähän loppuun julkaistava vielä eilisistä kynsistä lisäkuvia ilman leimoja, koska nehän olivat myös ombret ja minun väriseni. Varoiksi otin niistäkin kuvat jos vaikka olisi tänään laiskottanut tai flunssa oisi väsyttänyt niin että tarvitsen kokonaan lepopäivän niin kynnet olisi kuitenkin ollut tehtynä. Tässä siis kertauksena eilisiä lakkauksia:



Näissä lakat menee seuraavasti; vasen käsi, pikkurillistä peukkuun: White On White, Go Go Pink, Pink Of Me, Something Sweet, Pink-ie Promise ja oikea käsi peukusta pikkurilliin: Dance Baby, Sugar High, Sexy Lady, Fuchsia Fanatic, Make An Entrance.

5 kommenttia :

  1. no nyt on hyvänväriset kynnet! :D

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Hah, kiitos, mistähän mä arvasin sun kommentin! :D

      Poista
  2. Hyi, ei vihreää!:D vaaleanpunainen olis jees;)

    ei vaan, kyllä vihreäkin näyttää kivalta muilla, mut ei itsellä nappaa.

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Ei oikein munkaan väri, nyt on liikuttu niin paljon mukavuusalueen ulkopuolella että oli ihan pakko jatkaa vaan. :) Noi alemmat kynnet onkin sit taas ihan ominta itseäni. ;)

      Poista
  3. Herkullisen värisiä kaikki lakat! :P

    VastaaPoista