perjantai 19. heinäkuuta 2013

Esittelyssä BK kynsilakat

Kyseisistä kynsilakoistani on tullut niin paljon kyselyjä että halusin tehdä näistä postauksen eli pienen esittelyn hieman aiottua aiemmin. Siis kyseessä on eBaysta tilaamani 42 pullon setti 'pulilakkoja', jotka alunperin tilasin maalailua varten ajatellen ettei sillä ole väliä vaikka lakka olisikin huonompilaatuista kun sillä lakataan ja maalataan vain pieniä yksityiskohtia. Olen siis tottunut kynsiäni koristelemaan lakoilla, akryylimaaleja toki olen kokeillut mutta näppeihini sopii paremmin lakat. Niinpä päädyin tilaamaan suuren värivalikoiman jonka uskoin täyttävän tarpeeni taiteilla. Ja mikä parasta, sain 42 kappaletta 8ml pulloja 20,04€ hintaan!

Toki matkassa oli mutkia, ja ne eivät ole kaikki oienneet vieläkään jonka vuoksi mietin viivytellä vielä postauksen kanssa. Yleisön mielipide voitti kuitenkin. Lakat matkasivat melko huolimattomasti pakattuna tänne kotimaahan. Saatatte siis arvata miten matkalla kävi.
42 pullosta yksi oli hajonnut pakettiin koska pullot oli kaikki laitettu kuplamuovin päälle, ei siis pakattuna erikseen sen kummemmin. Päälle oli vielä laitettu toinen palanen kuplamuovia ja niine hyvineen raukat matkasivat Suomeen. Yksi pulloista ainoastaan hajosi, mutta se sai aikamoisen sotkun aikaiseksi. Pullot sain putsattua kynsilakanpoistoaineella paitsi yhtä en enää kelpuuttanut jonka korkkiosa oli sulanut. Yksi oransseista oli myös ollut huonosti suljettu ja lakka oli melko jämähtäneen oloista.

Myyjä lupasi tietenkin nämä korvata ja ensin meinasi maksaa kaikki rahat takaisin. Tässä vaiheessa harmittaa etten suostunut. Minä rehellisenä enkä niin ahneena halusin vain kolme uutta pulloa käyttökelvottomien tilalle ja myyjä lupautui ne lähettämään. Ne eivät ole tänäkään päivänä vielä saapuneet ja olin ihan juuri asian tiimoilta uudelleen yhteydessä myyjään. Katsotaan siis miten asia etenee, en voi tällä hetkellä suositella ko. myyjää. Lisäksi lakkasetti on kallistunu melkein 50%:lla. Tällä hetkellä sen löysin halvimmillaan 38€. Itse olisin silti lakat hyviksi todistaneena valmis maksamaan myös tuon summan niistä.

Katsellaapa sitten lakkoja.
Tästä kuvasta siis puuttuu kolme pulloa. Lakkasin jokaisen värin kiekolle, ainoastaan yksi oranssi sävy puuttuu, se joka oli hajonnut. Kaksi muuta eli huonosti kiinni ollut ja sulanutkorkkinen kuitenkin pääsivät kiekolle. Sittemmin ne kaksi yksilöä matkasivat Sissille testiin.
Itse olen näihin lakkoihin todella tyytyväinen. Olen todellakin saanut moneen kertaan rahoilleni vastinetta. Kaiken hyvän lisäksi nämä ovat tuoksulakkoja. Kuivuessaan lakka alkaa tuoksua värinsä mukaan erilaisille tuoksuille. Muita tuoksulakkoja en ole koskaan koettanut joten en voi näitä verrata mihinkään. Vaikka näiden päälle laittaa jonkun topcoatin, tulee tuoksu hyvinkin voimakkaana vielä senkin alta. Melkeinpä paremmin kuin ilman topcoatia. 

Lakat ovat hyvin voimakaspigmenttisiä joten koitin näitä myös leimaukseen ja lakat soveltuivat testieni osalta siihenkin hienosti. Jälleen leimaamisestakaan minulla ei ole vielä paljon kokemuksia että ehkä jonkun hieman kokeneemman tulisi näitä koitella ja kertoa oma mielipiteensä. 

Yleisesti nämä lakat ovat olleet hyvin helppoja ja kilttejä. Levittyvät kynsille kuin itsestään, peittävät jopa yhdellä kerroksella ja kuivuvat hyvin nopeasti. Minulla ei ole yhtäkään pahaa sanaa näistä, mutta koska todellakin olen aloittelija, minulla ei ole paljon vertailukohtia. Nyttemmin olen saanut käsiini mm. China Glacen ja essencen lakkoja, ja pidän edelleen itse näistä enemmän, ovat siis helpompia käyttää. En nyt kirjoittele kummemmin ongelmistani kahden edellä mainitun lakkamerkin kanssa, se todennäköisesti tulee vielä blogissani esiin.

Lopullinen tuomioni lakkojen suhteen on että suosittelen näitä lämpimästi. Edelleen vaikka hinta on noussut, olisin itse valmis maksamaan sen näistä. Laitan tähän loppuun ainoastaan vinkin hakusanoista joilla voi lakkoja etsiä eBaysta mutta päätös myyjästä jää kullekkin itselleen tehtäväksi. Löydät ko. kynsilakat hakusanoilla 42 color set nail polish. Lisään mahdollisesti myöhemmin linkin jos saan asiat myyjän kanssa hoidettua kunnialla loppuun ja saan loputkin lakat kokoelmaani.13.11.2013
Korvaavat lakat eivät ikinä saapuneet luokseni, ja myyjä lähetti ne jo toiseenkin kertaan. Nekään eivät minua tavoittaneet ja myyjä esti minut etten voi tilata häneltä enään mitään, etten voi avata casea. Myös eBay Buyer Protection on päättynyt jo ajat sitten, eli nämä meni nyt omaan piikkiin. Myyjä on tässä välissä vaihtanut nimensäkin. Aiemmin nimellä sandwood2, nyt seattle3. Yritin vielä vanhassa viestiketjussa viestittää myyjälle, mutta sekään ei onnistu enään koska kaupoista on yli 90 päivää, näin ainakin varoituksessa luki.

15 kommenttia :

 1. Olen itse katsellut samaa pakettia. :) Harmi, että oli käynyt tommoinen vahinko toimituksessa! :(

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Jep. :( Ja putsatessa vahinkoja meni hienot lakkaukset pilalle ja peukaloon sain mojovan reiän rikkoutuneesta lasista. Mutta kaikkea sitä kärsii kuitenkin, ja tekisin saman uudelleen. :)

   Poista
 2. Ihanan näkösiä lakkoja, kiinnostus heräsi näitä kohtaan mutta toi toimitus.. :s Jääköön siis mun osalta lakat vielä tilaamatta.. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, toi on vähän arpapeliä. Aion siis tilata uudelleen kunhan selviää tuo edellinen korvaus.

   Poista
 3. Iiik, menin sitten tilaan ton setin :oD eihän noille jää ku 1€/lakka hintaa. Laitoin myyjälle viestiä, että pakkaisi lakat erityisen hyvin, että olen kuullut, että lähetyksissä on särkynyt lakkoja. Liekö tuosta sitten mitään hyötyä, mutta nähtäväksi jää :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Noniin, hienoa Heidi! :D Jos on rikki jotain, niin heti viestiä myyjälle ja ota vastaan ihan suosiolla tarjottu hyvitys, osahyvitys tai kaikki rahat takaisin. Mua nimittäin harmittaa ku oon tällanen keräilijä että kokoelma on vajaa.

   Poista
 4. Taitaapa mullakin lähtä tilaukseen tämä setti jossain vaiheessa :) kiitos sulle! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Eipä kestä. :) Ainoa kompastuskivi on todellakin tuo tilaaminen ja matka Suomeen. Ja nyt vissiin ku hinta nousi voi joutua murehtimaan jo tullirajoistakin. Tai ne voi tilata pienemmissä erissä, pullo kerrallaan koska toimituskuluja ei ole, sitten eivät ainakaan jää tulliin.

   Poista
 5. Kyllä mä kans tilaan tuon setin ! :D pakko! :D

  VastaaPoista
 6. Ihanan näköinen setti kyllä, tulee kivasti kaikki perusvärit. Pitää laittaa harkintaan, nyt pientä ostostaukoa.. :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Suosittelen. :) Miinuksena pienet pullot, mulla muutamat, mm. musta, valkoinen, vaaleanpunainen, alkaa olla tyhjiä.

   Poista
 7. Kanttaa muistaa, että jos ongelma ei ala ratkeamaan voi laittaa reklamaation paypalille ja yleensä silloin homma alkaa kulkemaan kummasti eteenpäin.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Paitsi että se aika on ummessa, ja jo rikkoutuneen pullon vuoksi aukesi case ja ei anna uutta enää avata. Nyt tiedän onneksi paremmin kuin silloin alussa.

   Poista
  2. Voi hitsi! Peukut pystyyn, että homma selviää.

   Poista