perjantai 5. heinäkuuta 2013

Päivä 5: Uusi tekniikka by Liisa

Uusi tekniikka, joopa joo. Piti sitten mennä puhumaan one strokesta. Olen sitä aiemmin kerran koittanut paperille, en edes kynnelle ja totesin että ei oo mun juttu. Noh, mitäpä haasteen eteen ei tekisi. Kaivelin siis akryylivärit ja pensselit esille ja harjoittelin paperille. Jälki oli sellaista suttua että hirvitti. Ja eka kynsikin meni ihan päin honkia, poistin liukuvärjätyt lakat ja lakkasin uudelleen. Taas ihan sutta, mutta jätin kuvan peukaloon. Päädyin kukkien sijaan perhoseen, paljon helpompi. Ei nämä kauhean onnistuneet ole, mutta olenpahan oikeasti yrittänyt ja nyt on lupa luovuttaa ja laittaa akryylimaalit myyntiin.

Tässä kuvasaastetta:
Kynsillä Gina Tricot Lilac me, liukuvärinä essence 133 oh my glitter! ja liukuväriä taas korjaamassa China Glazen Bridezilla. Päällä Rimmelin Pro Super Wear Topcoat. Oumaxin akryylivärit, työkaluina pensseleitä montaa sorttia, meikkisienellä tein liukuvärjäyksen.

Tässä vähän lisää sutta, harjoittelun jälkeen.


P.S Myydään HYVIN vähän käytetyt akryylimaalit...

12 kommenttia :

 1. Nuo perhosethan on onnistunu hirmu hyvin! Tosi nätit kynnet. :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Keskustelinkin jo aiheesta yhden harrastajan kanssa ja taitaa olla niin että kun se visioni ei toteutunut niin nää ei sitten kelpaa ollenkaan, lopulta on kuitenkin 'ihan ookoot'.

   Poista
 2. Aivan SUPER hienot! :) Oot kyllä tosi taiteellinen, kun pelkän "sutun" päälle pystyy taiteilemaan tunnistettavia kohteita :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Lue kommenttini yltä. En siis tahallani hauku omia tekeleitäni mutta omaan silmään pettymys.

   Poista
 3. Hyvinhän noi onnistui ja sitäpaitsi ei kaikkea voi oppia kerralla, vähintään toinen mahdollisuus pitää antaa! :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mun hermoillani tää ei oikein toimi. :)

   Poista
 4. Näistähän tuli tosi kivat! :D Pitäis varmaan itekin rohkaistua ja kokeilla onestrokeja...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kokeile ihmeessä, mulle oli vähän huono juttu ku ei tullu just sellaiset kun mielessäni näin niin tää homma vaan ei toimi.

   Poista
 5. Ihan kivathan näistä tuli :).
  Jos olet kerta myymässä akryylimaalejasi mulla olisi tarvetta..voitko laittaa mulle viestiä lifeandnails@hotmail.fi esim. montako/mitä kaikkia olet myymässä ja mitä olet miettinyt hinnaksi :)?

  VastaaPoista
 6. Älähän nyt vielä myy, nämähän on hyvä alku! =)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Meni jo.. ;) Mä maalaan mieluummn lakoilla, ne on mulle helpommat ku niistäkin kuitenkin löytyy värivalikoimaa, enemmänki ku akryylimaaleista.

   Poista