lauantai 6. heinäkuuta 2013

Päivä 6: Inhokkiväreistä kauniit kynnet by Lady Narcissa

Erittäin mielenkiintoinen haaste, koska inhokkivärejä on lähes kaikki muut paitsi vaaleanpunainen! Noh, ne pahimmat piti sieltä valita, eli keltainen, vihreä ja oranssi. Sinistä en enää halunnut tähän soppaan koska värien piti suunnilleen edes sointua yhteen. Kahdesta ensimmäisesti väristä tuli mieleen joku banaani josta sainkin sitten idean. Fimoja en ole saanut vielä kertaakaan kynsilleni asti, joten tämä olisi myös se päivä. Ja koska tässä nyt monena peräkkäisenä päivänä olen harjoitellut myös liukuvärjäystä, voisi se konsti tehdä väriyhdistelmästäkin siedettävämmän. Katso kuvat ja päätä itse onnistuiko kauniit kynnet, mielestäni kyllä.

Kuvatuksia:
Kynsille pääsi BK:n lakoista 20, 34 ja 23, liukuvärjäystä tasoittamaan jälleen China Glaze Bridezilla, fimoja kiinnittämään Seche Vite, koristeina fimoja, työkaluina strassikynä, dotting tool ja meikkisieni liukuvärjäyksessä.

Omaan silmään näistä kyllä tuli nätit, mitä mieltä sinä olet? Kyllä näillä helposti mennään huomiseen, nämä on sekä tuijottelu että hypistelykynnet oudokseltaan fimojen takia.

10 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos, kesä ja joku drinkki oikeestaan tulee mieleen näistä. :)

   Poista
 2. Söpöt :) Mun inhokkeihin lukeutuu myös tuo vihreä, ja liu'ulla myös sain sen nätiksi, lakkaushaasteessa kun oli se vihreä viikko :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Vihreä on joo aika paha, mutta sain sen yllättävän nätiksi tässä lakkauksessa! :)

   Poista
 3. Vastaukset
  1. Kiitos! :) Enkä ajanut edes ojaan näiden kanssa... :D

   Poista
 4. Pirteät:o) Mä en tykkää fimoista, mutta rakastan vihreitä lakkoja :oD

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Ei nää pahat oo, ekaa kertaa kynsillä mullakin eikä oo sit kuitenkaan häirinneet vaikka sitä vähän pelkäsin.

   Poista