tiistai 30. heinäkuuta 2013

Päivä 30: Water decalsit by Sissi

Better Nail Day on mun ykkösblogi ja jos olet lukenut ja seurannut samaa blogia niin tunnistat varmaan Sissin kynnet monien muiden joukosta. Siksipä ei ollut yllätys että Sissin ehdotus oli water decalit. Ja tämän haasteen otin vastaan enemmän kuin mielelläni, haluan koittaa taattua Sissi tyyliä. Valitettavasti lakoistani ja decaleistani en löytänyt nyt mitään samoja joita Sissin blogissa on käytetty joten sovelsin sitten. Lakka on kuitenkin ostettu Sissiltä, eikös se ole melkein sama asia? 
Siirrytäänpä sitten kuviin:


Kynsillä on Gina Tricot 47 Lilac Me, pikakuivatus inm Out The Doorilla ja water decal kukkaset. Päällä China Glazen Fairy Dust, ja lisäsin lopuksi vielä strasseja. 

Kynsistä tuli todella herttaiset ja lisäkoristeluinto heräsi kun kynsiä hetken katseli. Sitten tulee vielä joku juju mieleen ja nekin pitää lisätä. Mutta mielestäni osasin lopettaa ajoissa ja kynsistä tuli tyylikkäät. Ei ne silti ole Sissin kynnet, mallikin kynsissä on ihan eri, mutta mielestäni nämä onnistui siinä mielessä että tällaiset kynnet voisi ihan hyvin Sissilläkin olla.

10 kommenttia :

 1. Ihanan hempeät ja nätit kynnet :) Fairy dust sopii täydellisesti antamaan pientä glamouria näihin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kyllä toi oli ihan pakkohankinta ja olen enemmän kuin tyytyväinen Fairy Dustiin. :)

   Poista
 2. On noissa kyllä jotain Sissiä :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Hyvä että joku huomaa sen. :) Malli kyllä ratkaisee ettei niitä erehdy luulemaan vahingossakaan Sissin kynsiksi. ;)

   Poista
 3. Ohoo, mii laiks! Kiitos ja kumarrus <3

  VastaaPoista