maanantai 8. heinäkuuta 2013

Päivä 8: Inspiroidu ukkosesta by Riitta A

Tätä haastetta olin ehtinyt pohtia jo hieman valmiiksi, aika haastava. Oikeassa elämässä vihaan ukkosta. Ensimmäiseksi mieleen tuli tietysti salamat, ja ihan vastikään komeat holosalamat oli Slaa land blogissa. Suunnitelma oli siis lähes valmis kunnes Facebookissa Lakkaushaaste ryhmässä viikon aiheena oli pilvimani ja en ole itse tätä vielä kertaakaan koittanut. Nämä kaksi siis piti yhdistää, ei mitenkään maailman kekseliäimmällä tai parhaimmalla tavalla mutta tuli kynsistä ihan ookoot. Meneehän ne heti huomenna vaihtoon.

Sitten kuvia:
Kynsillä on alla BKn 12, pilvenreuna essencen Oh my glitter! ja taivaana China Glazen Recycle. Salamat Perfectin Holographic H4, päällä Rimmelin Super Wear Topcoat ja työkaluina ainoastaan nail art sivellin.


Toivottavasti ihanat aurinkoiset kelit eivät ole nyt noiduttu tällaisilla ukkosmyrsky kynsillä ja saamme nauttia lämpöisistä säistä. Niistä minä pidän! <3

8 kommenttia :

 1. Vastaukset
  1. Kiitos. :) Onhan ne, hmm, erilaiset. :)

   Poista
 2. Tosi kivat! :) ihana idea tehä pilvimani tonne kynsinauhan tykö, ite teen aina kärkeen.. Pitääpä avartaa näkemystä ja koittaa itekki joskus :))

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Täytyi juu noiden salamien takia tehdä toiseen päähän se pilvi. ;) Tykkään että koristelut on kynsistä poispäin, kun aika monikin tykkää tutkailla mun kynsiä.

   Poista
 3. Toi pilvimani on mun mielestä melkein parempi näin päin, sillä itsekkin tykkään et koristelut pitää olla poispäin itsestä.Nää on oikein kivat :o)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitti. :) Täytyy mun silti joskus koittaa sitä silleen perinteisestikkin. Mä tykkään kaikesta erilaisesta. :)

   Poista
 4. Hienot kynnet ja tosi kivasti olit keksinyt ukkosesta toteuttaa tuollaiset kynnet. :D

  VastaaPoista