tiistai 30. heinäkuuta 2013

Ostoksia ja aiheen vierestä ja uusi projekti

Olipas hankala keksiä otsikkoa, joten meni vähän tylsäksi. Asiaa olisi paljon, mutta yksittäin ne ovat niin lyhyitä ettei riitä postaukseksi asti. Joten yhdistelen nyt mitä kummallisemmilla aasinsilloilla nämä seuraavat yhteen.

Suosittu ostopaikka kynsiharrastajien keskuudessa on ihmeellinen eBay. Sieltä allekirjoittanutkin on tilannut jos vaikka mitä. Kynsikoristelun puolella alkaakin olemaan jo ihan kiitettävät varastot joten laajensin vähän aihealuetta. Ja ostelin vähän sitä sun tätä. Ensimmäisenä esittelen aivan täysin aiheen vierestä ostokseni. Koska rakastuin siihen tulisesti, on se ansainnut oman paikkansa postauksessa, ja vielä ensimmäisenä.

Kas tässä:
 Ei sanat riitä kuvailemaan, joten katso ja ihastu!

Sitten seuraavaksi *aasinsilta* esittelenkin taideteokseni. Kynsiharrastajien keskuudessa on noussut buumi hennatatuoinneista, ja itse eräässä lukijoiden lakkaushaasteessa matkin hennoja ihan kulmakynällä.  *Klik!* Innostuin asiasta sen verran että piti myös ostaa hennaväriä. Isännälle piirtelinkin vähän vaativamman tatuoinnin ja lopputuloksessa harmittaa kovasti haalea väri. Molemmat pojat saivat myös omat tatuointinsa.


 Jos satutte innostumaan hennatatuoinneista, kannattaa lukea muutama varoituksen sana: Allergia- ja astmaliiton sivuilta. Muutoinkin hennaväriä ostettaessa kannattaa olla tarkkana ja selvittää mitä kyseinen aine sisältää.

*aasinsilta* Jatketaan jälleen uusien ostosten parissa. Tiny Nail Design blogissa Anniina esitteli leimauslaatoilleen tilaamansa käyntikorttikotelon, ja tottakai piti lähteä seikkailemaan eBayhin ja etsiä millaisia vaihtoehtoja sieltä löytyisi omaan värimaailmaani sopien. Tilasin sitten parikin erilaista ja tässä ensimmäinen kotiutunut:
 Sitten viimeisenä muttei vähäisimpänä:

 Alkaa pahamaineinen tikkuprojekti täälläkin. En oikeastaan ole vieläkään tikuista innostunut, mutta toisaalta välillä swatchit olisi helpompi katsoa tikuista kuin kiekoista. Joten ostin sitten parisataa tikkua ja lakkailen niitä. Veikkaan että jossain vaihessa kiittelen itseäni että aloitin urakan kuitenkin suht alkuvaiheessa. Jos tiedät mitä tarkoitan...

Tulipahan poikettua varsinaisesta aiheesta, ainakin osittain. Pääasiana mulla kuitenkin blogissa on kynnet ja lakkaukset, mutta tykkään lukea ja myös itse esitellä ja jakaa hyväksi koettuja vinkkejä. Toivottavasti oli jollekulle hyötyä.


10 kommenttia :

 1. Toi on kyllä niin sua toi kännykkäpörröjuttu! :)

  VastaaPoista
 2. Oi miten kivat ostokset! Ja taitava olet kyllä hennankin kanssa.

  Mun hennakädet muuten täällä: http://funkyandfifty.blogspot.fi/2012/07/hennakoristelua-moroccan-henna-tattoo.html

  Terkuin, FF :-)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kävin katsomassa, ja muokkasin omaan tekstiini saman linkin ja varoitukset mustasta hennasta. Tuskinpa pahastut, sen verran tärkeä asia.

   Poista
 3. Oijj ihania ostoksia! :) Tekis mieli kokeilla tuota henna juttua, mutta en taida uskaltaa kun mulla on psori, ja muutenkin niin herkkä iho :/!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. :) Jos aiot kokeilla niin todella pienelle alueelle vaan, eikä missään nimessä mustaa hennaa. Sitä en uskaltais itsekkään koittaa.

   Poista
 4. Haaste :) !

  dreamaboutperfectnails.blogspot.com

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Tänks, oon ehtinyt tämän jo tehdä mutta voin vastata sun tekemiin kysymyksiin mutten myöskään laita enää eteenpäin haastetta. :)

   Poista
 5. Vastaukset
  1. Niin mustakin, mielettömän söpöt. :)

   Poista