maanantai 15. heinäkuuta 2013

Miracle's Nails 50 lukijan arvonta

Muut blogit juhlistavat 100 lukijaa, tai peräti 500 lukijaa, mutta minä ajattelin aloittaa pienesti ja juhlistaa jo 50 lukijaa. Koska minulle se on paljon, en olisi uskonut taidoistani olevan edes näin montaa kiinnostunutta. Harrastuksellani on myös Facebookissa yli 30 tykkääjää, ja Facebookkiin tulee sitten omanlaisensa pieni arvonta kun siellä tykkääjiä 50. Mutta tämä arvonta on ainoastaan blogille.

Säännöt ja lisäarvat:
-sinun tulee olla julkinen lukijani, uusi tai vanha, sillä ei ole merkitystä lisäarpojen kannalta. Jokainen osallistuu automaattisesti yhdellä arvalla.
-saat lisäarvan jakamalla kuvallisen arvontamainoksen linkitettynä tähän arvontapostaukseen blogissasi/Facebookissa, laita linkki jotta voin tarkistaa asian.  1 arpa molemmista mainoksista. (Facebookissa sivullani oma jaettava kuva)
-arvontaan osallistut kommentoimalla tätä postausta, jätä toimiva sähköpostiosoitteesi, muutoin osallistuminen on hylätty. 
-arvonta suoritetaan perinteisellä menetelmällä eikä millään random orgeilla, eli nimimerkki hattuun ja onnettarena toimii sinä päivänä kiltisti käyttäytynyt perheenjäsen.
-postitan palkinnon ainoastaan Suomeen. Jos voittajaan ei saada yhteyttä kahden vuorokauden kuluessa, arvon uuden voittajan.

Palkintoon sitten. kolme pulloa flormarin kynsilakkaa, sydänfimohyrrä, arkki siirtokuvia, arkki kynsitarroja, hyrrä erivärisiä kynsikoruja, kynsipora.

P.S Kun arvonta on ohi, poistan kommentit tästä ettei jää meiliosoitteet näkyviin ikuisiksi ajoiksi.

3 kommenttia :

 1. Ihana idea järjestää kilpailu, ja upean paketin olet kasannut. Noilla kelpaisi koristella :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos, jos jätät sähköpostiosoitteesi tähän vastauksena niin osallistut arvontaan myös. :) (ja jos olet jo julkisena lukijana)

   Poista
 2. ARVONTA ON PÄÄTTYNYT, ENÄÄN EI VOI OSALLISTUA!

  VastaaPoista