sunnuntai 14. heinäkuuta 2013

Päivä 14: Liisa Ihmemaassa by Erja

Leffa- ja Disney haaste kääntyi Liisa Ihmemaassa haasteeksi ja kynsissä piti vielä esiintyä kani, ups... Noh, vähän sinnepäin, aloin kehittelemään ideaa. Kerron heti aluksi että äitiinsä tullut 9-vuotias poika luetteli kynsien kuvat kuin apteekin hyllyltä, 10-vuotias oli hieman epävarma ja isäntä ei tiennyt mistään mitään. Että sen mukaan katsoja saa itsekkin ehkä ihmetellä sitten mitä kynsillä esiintyy. Pidemmittä puheitta siis.

Mitä näet kuvassa?
Kynsiin on käytetty paljon erilaisia lakkoja ja tarvikkeita, China Glazen White on White, BK:n erisävyisiä lakkoja, essence 106 free hugs, Gina Tricot 04 Azalea Pink, China Glaze Fast Forward Topcoat, strasseja, leimaus Konadin m59 laatasta, työkaluina strassikynä, nail art siveltimet ja dotting tool.

Lopuksi vielä tällainen suunnittelukuva. Valkoisen paperin pohjalta lähdettiin liikkeelle. Tämä on siis minun tapani 'säveltää' ihan itse. Saatan hakea silti inspiraatiota googlelta ja yhdistellä erilaisista kuvista mieleisiäni osia. Näissä en siis tarvinnut varsinaisesti esillä olevaa kuvamallia. Oranssi paperi taas on väripalettini, laitan kynsilakkaa tilkan paperille ja nail art siveltimellä lakkaan siitä kynnelle. Tällaisia paperilippusia siis pyörii vähänkään luovemman manikyyrin jäljiltä pöydälläni. Näin taiteilija työssään.
Itse en yleensä pidä viiden erilaisen kynnen tekemisestä, saatika kymmenen. Niitä on niin kovin vaikea saada kaikkia sopimaan yhteen ja näyttämään nätiltä kokonaisuudelta. Omasta mielestäni nämä kynnet sopivat teemansa mukaan hyvin yhteen ja pidän niistä myös itse. Toivottavasti nyt ei tule sitten haukkuja kun itse kelpuutan nämä.

P.S. Lakkaushaasteen aikana lakkaan useimmiten vain vasenta kättä, varsinkin jos pitää jotain pientä maalata tai taiteilla. Oikeassa on useimmiten yksiväriset lakat, tai haasteen jonain helppona päivänä lakattu molemmat kynnet ja yritän sitten oikeaa kättä varjella useamman päivän. Nyt aloin oikeaan käteen kynsille swatchata uusia lakkojani ja teen niistä sitten tulavaisuudessa postauksen kun lakat käyty läpi.

Nyt Blogikirppikselle lisätty myyntiin kynsitarroja, käy katsomassa!

14 kommenttia :

 1. Oot taas ahkeroinut, ihanaa luovuutta:)

  VastaaPoista
 2. Mä en koskaan pystyis tähän! HIENOT!

  VastaaPoista
 3. Wau, upeat! Odotinkin mielenkiinnolla, mitä kaikkia hahmoja pääsee mukaan.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) On siel pupu, ainakin korvat... :D Ja Liisa itse, Irvi, ajatusvirhe kävi ton ässän kanssa mut saa olla sit korttisotilas vaikka. :)Kuningatar piti olla.

   Poista
 4. Hienot! Näistä olisi tunnistanut teeman, vaikka et olisi kertonutkaan...

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Kumma ettei meidän isäntä tajunnut, tai sitten vein vaan kynnet liian lähelle sen nenää ja tenttasin liikaa et tiedätkö mitä tässä on? :D

   Poista
 5. Uskomattoman tarkkaa jälkeä saat aikaiseklsi lakoilla! Itse en ole uskaltanut kokeilla vielä akryllimaaleillakaan tota taiteilua kynsille, sekin kun vaatii sitä kärsivällisyyttä, mitä multa ei niin kovin paljon löydy :oD Hienot!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mulla ei hermo kestänyt akryylimaaleja, ne raidoittui maalatessa ja myinkin ne sitten pois. Lakoilla onnistuu, ja noi halpislakat on todella hyvät maalaamiseen, ne on tosi pigmenttiset värit ja levittyy tasaisesti. Ainoa miinus pieni puteli. ;)

   Poista
 6. Upeat! Mun käsi ei ikinä varmaan pystyis tuohon :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos! :) Kannattaa koittaa ja harjoitella, kyllä se taito harjaantuu. ;)

   Poista