torstai 4. heinäkuuta 2013

Päivä 4: Kissakynnet by Maarit R

Ah, lainaan vielä alkuperäisen viestin tuolta kun haastetta kerättiin: "Kissanaiselle tietenki kissakynnet eli kissankuvia kynsiin ;) Jotkut tosi söpöt <3". Tätä odotin, olin Kynsikoristekirpparilta ostanut ihanat kissa waterdecalit enkä (onneksi) raaskinut niitä heti käyttää. Mutta tähän haasteeseen ne piti uhrata, saahan niitä sitten lisää... Ja mitä rakastamieni kissojen lisäksi, no tietysti jotain muuta mitä rakastan, eli vaaleanpunaista. Näillä sitten lähdettiin liikkeelle ja päätin uhkarohkeasti kokeilla uudelleen liukuvärjäystä, tänään se ei onnistunutkaan niin hyvin kuin edellisellä kerralla joten sitä piti paikkailla vielä päällilakalla.

Tässä kuvia:
Pohjalla China Glaze Bridezilla, liukuväreinä essien Lovie Dovie, Knockout Pout ja Camera, päällä vielä liukua korjaamassa uudelleen Bridezilla ja Seche Vite Dry Fast Top Coatia. Koristeina water decalit, työkaluina pinsetit ja meikkisieni.

Nämä ovat pitkästä aikaa niin mun näköiset kynnet että mahtaa harmittaa ottaa huomenna pois taas uusien lakkauksein tieltä. Onneksi ihanat kynnet, värit ja kisut on ikuistettu tänne blogiin josta niitä voin käydä myöhemminkin ihailemassa.

4 kommenttia :

  1. Vastaukset
    1. Kiitos. :) Pidän kovasti myös itse, varmaan huomiset lakkailut menee mahdollisimman myöhään iltaan... :D

      Poista
  2. Noi kissat on ihan supersöpöjä! Hienot värit kynsillä myös :)

    VastaaPoista