lauantai 20. heinäkuuta 2013

Päivä 20: Sanomalehtikynnet by Jenni

Tämä on aivan uskomatonta että en vaan onnistu tässä haasteessa. Olen etsinyt tutoja googlesta vaikka millä mitalla ja kaikissa ohjeet on samat, ja desinfiointiainekkin on sama jota itse käytin. Mutta kirjaimet eivät vaan jää kynsilleni. 

Aamusella koitin tätä kahteen otteeseen, lue tämä postaus miten kävi.

Tätä pohdittiin sitten jo Kynsikoristelut ryhmässäkin kun meinasi siis ihan kokonaan hihat palaa. Miksi minä en osaa ja saa tätä onnistumaan kuten kaikki muut? Heitin hanskat tiskiin ja lehden nurkkaan, mulle riitti.

Tässä kynnet:
Kynsillä China Glaze Pink-ie Promise ja Seche Vite pikakuivattaja, koristelut sanomalehdestä saksittuja sanoja...

Muokkaus vähän myöhemmin:
Problem solved, ongelma ratkaistu!

Otetaanpa alusta uusintana. Tämän päivän haaste oli erittäin haastava, mikäli luit aiemman tekstin ja postauksen kun kirjaimet eivät jääneet kynsille millään. Sitten puolivahingossa välähti missä ongelma piilee... Kaikissa tutoissa neuvotaan lakkaamaan kynnet, kuivattaa rauhassa ja sitten taiteilla ne sanomalehdet sinne ja viimeistellä päällilakalla. Mutta minä hätähousuna käytin pikakuivattajaa että pääsen pian painelemaan kuvioita kynsille. Tässä kohtaa tapahtui se virhe. Missään ei kyllä kiellettykkään pikakuivattajan käyttöä, joten minä sitä tietenkin käytin. Päätin siis vielä kerran kokeilla hommaa ilman pikakuivattajaa. Ja ihmeen kaupalla onnistuin! Vika ei ollut minussa! Jeij, alemmuuskompleksini katosi ja syyt niskoilleen sai Seche Vite. Harrastus voi siis jatkua. Tässäpä uudet kuvat alunperin suunnittelemistani kynsistä onnistuneina, nämä osallistuvat sitten kauneimpien kynsien äänestykseen elokuussa kun lakkaushaaste on käyty läpi.

Tadaa!

Kynsillä China Glaze Pink-ie Promise ja Inner Beauty, koristelut desinfiointiaineen avulla sanomalehdestä ja vasta viimeisenä päällilakkana pikakuivattava Seche Vite.

Olethan osallistunut jo 50.lukijan arvontaani täällä?

21 kommenttia :

 1. Ei aina voi onnistua :( Mut vuoden päästä kun sun hermot on asettunut, kokeilet uudstaan ja tadaa - oot sanomalehtikynsien mestari!

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Itse asiassa ne asettui jo ja onnistuin, lisäilen loppuun uudet kuvat kohta. :)

   Poista
 2. No, nehän on sanomalehtikynnet :)

  VastaaPoista
 3. Mä kanssa joskus kokeilin tuota lajia, eikä sanomalehtikuviot vain jääneet kynnelle mitenkään... :/

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Mä löysin syyn jo miksei mulle tarttuneet, olin pikakuivattanut kynnet Seche Vitellä ja päätin koittaa viel ilman, ja johan alkoi lyyti kirjoittaa. :)

   Poista
  2. Hyvä tietää tosta Sechestä! Mä käytän kans ite sitä, jos joskus yritän sanomalehtikynsiä niin jätän siis sössöt pois!

   Poista
  3. Juu, ei tohon muuta selitystä ole koska ilman Secheä sain kynsistä juuri sellaiset kuin halusin, eli onnistuivat ihan kympisti. :)

   Poista
  4. Jes, tulipahan hienot kynnet, taas kerran! :)

   Poista
  5. Kiitos, nappiin meni kyllä. :) Toivottavasti meni kuten ehdottaja oli takoittanut, tällaisen vision niistä itse sain. :)

   Poista
  6. Nyt en mitenkäänpäin muista että oliko mulla Secheä kynsille yrittäessäni, mutta se on paljon mahdollista... Ehkä pitänee joskus uskaltatua yrittämään uudestaan.

   Poista
 4. Toteutin tän just niin hienosti kun ajattelinkin. :)

  VastaaPoista
 5. Toi seche on varmaan ollu mullaki syy siihen, miks ei onnistu! Pitääpäs parin päivän päästä testata, josko onnistuis paremmin :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Joo, onneksi löytyi syy. Seche Vite on kyllä mielettömän hyvä aine ja siitä tulee kynsille ihana pinta, ihan eri luokkaa kuin tavallisella topcoatilla. Siksi aloin pohtia jos se olisikin syynä että ei ota sitä mustetta vastaan. :)

   Poista
 6. Vastaukset
  1. Joo, onneksi, vähän söi naista kun en ensin onnistunut millään. :)

   Poista