torstai 18. heinäkuuta 2013

Päivä 18: Inspiroidu biisistä by Dollie

Edellisessä 31 päivän lakkaushaasteessa oli vaikea valita kahdesta uudesta ihanasta kappaleesta joista tuli varsinaisia korvamatoja Eurovisionin takia. Tein aiemmassa haasteessa kynnet inspiroituen ByeJoen biisistä Kedvesem. Ja nyt olin erittäin tyytyväinen että haaste uusittiin ja pääsen jakamaan tätä seuraavaa kappaletta myös muille. Mulle tämä oli siis rakkauslaulu, kuuntelematta sen kummemmin sanoja, joten toivottavasti tässä ei oikeasti lauleta mitään tyhmää. Biisi on kuitenkin tämä ja kynnet rakkausaiheiset koska tämä visio on ollut päässäni jo melkoisen kauan ja toteutettavahan ne oli. Kappale on Robin Stjernbergin You, kuva vie You Tubeen sitä kuuntelemaan.

Tässä sitten rakkauskynsiä:

Kynsillä on alla essence 106 free hugs, leimaukset BK:n lakalla nro.16, nimetömässä sydämissä Tiia Vanhatapion Mercury, muissa essencen 105 party princess, päällä Seche Vite. Leimaukset Bundle Monsterin laatasta BM-317, lisätty koristeeksi vielä yksi niitti.

Kynsistä tuli oikein nätit ja itselleni hyvinkin mieleiset. Leimaus sujui, noh, suhteellisen hyvin. Tiedän ettei kaikki kuvat tulleet kokonaisina mutta tämä on ensimmäinen virallinen koko kynnen leimaus. Aiemmin olen koitellut vaan kuvioita jotka on huomattavasti helpompia kuin koko kynnen leimat. Mutta kuten sanotaan, harjoitus tekee mestarin ja olenhan vielä ihan aloittelija.

Oletko osallistunu blogini 50. lukijan arvontaan?

10 kommenttia :

 1. Viisukynnet ovat aina paikallaan :-D!
  Terkkuja ja kannustusta lähettää vannoutunut kynsi- ja Euroviisufani.
  PS Hui miten valtava urakka tässä haasteprojektissa sinulla, ei voi kuin ihailla.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin ja tämähän on siis jo toinen 31 päivän lakkaushaaste jota tee... ;)

   Poista
 2. Jee tänään on paras haastepäivä! :D

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Juu lapset ovat odottaneet perjantaita innoissaan. :)

   Poista
  2. Jee, vitsi mitähän sielä tulee :D

   Poista
  3. Ei sitten mitään hajua, ei olla ehditty ees harjotteleen vielä. Pojat saa harjoitella ensin kynsikiekolle ja sitten miettiä mitä tekevät oikeille kynsille ja kyllä se blogipostaus iltaan menee. :)

   Poista
 3. Mä katselen aina muiden blogeissa (hieman kateellisena), miten sydämet näyttää söpöiltä ja tyylikkäiltä. Itselläni taasen ne näyttää vaan ällösöpöiltä.

  Mutta, nätit kynnet :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos. :) Mä tykkään sydämistä, yksi lempiasioistani. :) Ja ällösöpöt on vaan plussaa! :D

   Poista